Skip to main content

Νοκ άουτ για έξι βδομάδες ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ στον ΠΑΟΚ

Εκτός αγωνιστικών χώρων για 1,5 μήνα θα μείνει ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ ο οποίος υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στον τετρακέφαλο.

Στις υπηρεσίες του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ δεν μπορεί να υπολογίζει ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ιγκόρ Τούντορ, για έξι βδομάδες! Ο 35χρονος Βούλγαρος επιθετικός, ο οποίος τραυματίστηκε στο ντέρμπι με τον Ηρακλή, υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στον τετρακέφαλο.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

«Το ρεπό βοήθησε στη σωματική και ψυχολογική αποφόρτιση των μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος που ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το ντέρμπι της Λεωφόρου κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε ασκήσεις στην κυκλοφορία της μπάλας με πολλές, γρήγορες πάσες, αλλά και δουλειά στην τακτική με ασκήσεις, αλλά και δίτερμα σε μικρό γήπεδο.Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ υπεβλήθη σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε πως έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στον τετρακέφαλο και αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις σε έξι εβδομάδες. Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται με ειδική άδεια στη Βουλγαρία όπου θα πραγματοποιήσει το πρώτο στάδιο της αποθεραπείας του.

Παράλληλα, το ιατρικό τιμ υπέβαλε σε επανεξέταση τους Γκάρι Ροντρίγκες και Ζάιρο , η κατάσταση των οποίων έχει σημειώσει σημαντική βελτίωση, ωστόσο ο χρόνος αποθεραπείας τους παραμένει ίδιος. Ο Ροντρίγκες υπολογίζεται να μπει στο κανονικό πρόγραμμα σε τρεις εβδομάδες και ο Ζάιρο σε τέσσερις.Ο Στέφανος Αθανασιάδης έκανε θεραπεία στο γυμναστήριο, ο Παναγιώτης Γλύκος πρόγραμμα αποκατάστασης και μέρος της εκγύμνασης των τερματοφυλάκων, ενώ ο Νίκος Κοροβέσης ξεκίνησε ασκήσεις με μπάλα.

Οι Γκόικο Τσίμιροτ , Μιγκέλ Βίτορ , Γιώργος Τζαβέλλας ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης με τρέξιμο και ασκήσεις στο γυμναστήριο, ενώ προληπτικά ατομικό λόγω επιβάρυνσης έκανε ο Δημήτρης Πέλκας .Στη Νέα Μεσημβρία βρέθηκε και ο Φρανκ Άρνεσεν, ο οποίος χαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ, τους ευχαρίστησε για τη μέχρι τώρα συνεργασία και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στη συνέχεια της σεζόν.Η προπόνηση της Τετάρτης (17.02) θα πραγματοποιηθεί στις 12:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας. Νωρίτερα, οι ποδοσφαιριστές πρόκειται να υποβληθούν σε αιματολογικό έλεγχο».