Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022
x

ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ: ΑΦΗΣΑΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΛΑΝΣΑΡΕΙ ΤΟ «ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ» ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΗ

Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τη ΝΔ ότι ήρθε «στην εξουσία με περικεφαλαίες και χλαμύδες» αλλά δεν αντιλήφθηκαν τις τουρκικές προθέσεις.

Αιχμηρή κριτική ασκεί η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και τομεάρχης Τουρισμού Κατερίνα Νοτοπούλου για την αδράνεια της κυβέρνησης αναφορικά με το σλόγκαν του «τουρκικού Αιγαίου» (Turkaegean), που λάνσαρε η γειτονική μας χώρα για να προμοτάρει την τουριστική της βιομηχανία.

«Εδώ και 11 μήνες η καμπάνια «Turkaegean» «τρέχει» κανονικά, αλλά η κυβέρνηση δεν αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη Η αλήθεια είναι πως τα τουρκικά ΜΜΕ διαφήμιζαν το συγκεκριμένο σποτ τις μέρες που ο Υπουργός Τουρισμού, κ. Κικίλιας επισκεπτόταν την περιοχή και φωτογραφιζόταν με τον Τούρκο ομόλογό του, τον περασμένο Νοέμβριο.Η αλήθεια είναι πως η τουρκική προκλητικότητα με τη χρήση του εμπορικού σήματος του «Turkaegean» δεν άφησε αδιάφορα ούτε τα ελληνικά ΜΜΕ, ούτε το δημόσιο διάλογο», επισημαίνει η κ. Νοτοπούλου και συνεχίζει:

«Η αλήθεια είναι πως όταν ρωτήθηκε σχετικά ο Υπουργός -πριν λίγο καιρό- περιορίστηκε σε μια ειρωνική απάντηση, λέγοντας πως «οι Τούρκοι είτε έχουν έλλειψη φαντασίας είτε έλλειψη δημιουργικού». Για την έλλειψη πολιτικής ευθύνης, ούτε λόγος.

Η αλήθεια είναι πως μετά την κατακραυγή για την τραγική παράλειψη της κυβέρνησης, τα κυβερνητικά στελέχη επιδίδονται σε ένα πινγκ πονγκ ευθυνών μεταξύ τους και προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη μέσω ΕΔΕ, αλλά και να κρυφτούν ψελλίζοντας δικαιολογίες, ενώ η Τουρκία κατάφερε να «πουλάει» το «Turkaegean», μέχρι το 2031!

Πατριδοκαπηλία σε όλο της το μεγαλείο!

Ανέβηκαν στην εξουσία με περικεφαλαίες και χλαμύδες, αλλά άφησαν την Τουρκία να λανσάρει διεθνώς το «τουρκικό Αιγαίο» ανενόχλητη».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ