Skip to main content

Νοτοπούλου για Ταχιάο: Κάνει το άσπρο-μαύρο για να πάρει καμια ψήφο

Η πρώην υφυπουργός και νυν υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης απάντησε μέσω κύκλων στις σημερινές αιχμές του συνυποψηφίου της Νίκου Ταχιάου

Μεγαλώνει όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές η αντιπαράθεση των υποψηφίων δημάρχων στον δήμο Θεσσαλονίκης, με τελευταίο επεισόδιο αυτό μεταξύ του Νίκου Ταχιάου και της Κατερίνας Νοτοπούλου.

Ο κ. Ταχιάος σε σημερινή του συνέντευξη στο Ράδιο Θεσσαλονίκη, αναφερόμενος στην συνυποψήφια άφησε σαφείς αιχμές για την επιχορήγηση των νεανικών δράσεων μέσω του ΥΜΑΘ λέγοντας: «Νεανικές δράσεις που μόνο Νεανικές δράσεις δεν είναι. Επιχορηγήσεις που έδωσε πρόσφατα το ΥΜΑΘ, η κ. Νοτοπούλου. Πεντοχίλιαρα, εφταχίλιαρα περίσσευαν εκεί και τα έδινε δεξιά και αριστερά» είπε χαρακτηριστικά, χαρακτηρίζοντας όλα τα παραπάνω ρουσφετάκια και επιχορηγήσεις για να πάρουμε κάμια ψήφο». 

Απαντώντας κύκλοι της κ. Νοτοπούλου υπενθύμιζαν ότι «ο κύριος Ταχιάος ήταν αντιδήμαρχος επί Παπαγεωργόπουλου και τον υπερασπίστηκε στο δικαστήριο», προσθέτοντας ότι «κάνει το άσπρο μαύρο για να πάρει καμια ψήφο, αλλά ο κόσμος θυμάται».

«Τα προγράμματα υλοποιήθηκαν με απόλυτη διαφάνεια και αφορούν σε εκατοντάδες πολίτες. Καλό είναι προτού λοιδορήσουν ορισμένοι να καταλάβουν πως τα κρατικά κονδύλια δεν είναι μόνο για... εργολάβους. Σε αυτά τα προγράμματα έχουν πραγματική πρόσβαση νέοι άνθρωποι για πραγματικές δράσεις» υποστηρίζουν συνεργάτες της κ. Νοτοπούλου.