Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021
x

ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ: Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΨΑΧΝΕΙ ΔΙΕΞΟΔΟ

«Ο πρωθυπουργός απέτυχε σε όλα τα επίπεδα και με τον ανασχηματισμό ψάχνει μία διέξοδο», σχολίασε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Αιχμές κατά της κυβέρνησης άφησε η τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου, μετά τον ανασχηματισμό.

«Ο πρωθυπουργός απέτυχε σε όλα τα επίπεδα και με τον ανασχηματισμό ψάχνει διέξοδο», σχολίασε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Όπως τόνισε, «η λαϊκή δυσαρέσκεια διογκώνεται διαρκώς, οι πολίτες νιώθουν φόβο και ανασφάλεια, τα κυβερνητικά στελέχη όμως δείχνουν να μην έχουν καταλάβει τίποτα από το δράμα των πολιτών, από τις δυσκολίες που βιώνουν και δεν δίνουν καμία λύση στα προβλήματα της καθημερινότητας».

Η κ. Νοτοπούλου συνέχιζε λέγοντας πως «ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσπαθεί να κρύψει τις πολιτικές του μέσω του ανασχηματισμού, είναι όμως δικές του πολιτικές επιλογές και η ευθύνη της κυβερνητικής αποτυχίας βαραίνει τον ίδιο υπογράμμισε η Κατερίνα Νοτοπούλου».

Η τομεάρχης καταλήγει τη δήλωσή της αναφέροντας πως «η κυβέρνηση απέτυχε στη διαχείριση της πανδημίας, απέτυχε στην κατάσβεση των πυρκαγιών, απέτυχε να πείσει τους πολίτες να εμβολιαστούν και επενδύει στον αυταρχικό διχασμό!».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ