Skip to main content

Νοτοπούλου: Παρουσιάζουν ως δικό τους έργο την πτήση Αθήνα - Σαγκάη

Σχεδόν έναν χρόνο πριν, επί υπουργίας Κουντουρά, οριστικοποιήθηκε η συμφωνία για την έναρξη της πτήσης, τονίζει σε δήλωσή της η Κατερίνα Νοτοπούλου

Η ιστορική συμφωνία για την έναρξη της πτήσης Αθήνας - Σαγκάης δεν κλείστηκε τώρα, αλλά επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνει σε δήλωσή της η βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τομεάρχης τουρισμού, Κατερίνα Νοτοπούλου, μετά τη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Τουρισμού.

«Κλείστηκε τον Ιανουάριο του 2019 από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ σε συνέχεια της πτήσης Αθήνας- Πεκίνο από το 2017», αναφέρει η κα. Νοτοπούλου και υπενθυμίζει: «Η τότε Yπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά συναντήθηκε στη Σαγκάη τον Ιανουάριο του 2019, σχεδόν ένα χρόνο πριν δηλαδή, με τον πρόεδρο της Juneayo Air, οπότε και πραγματοποιήθηκαν οι διαπραγματεύσεις, έγιναν οι επίσημες ανακοινώσεις, και οριστικοποιήθηκε η συνεργασία και η συμφωνία για την έναρξη της πτήσης».

«Η κυβέρνηση της ΝΔ ήρθε απλά και την υπέγραψε», σχολιάζει και συμπληρώνει ότι «είναι θλιβερό που δεν παραδέχεται ότι το κράτος έχει συνέχεια, που αποσιωπά το επιτυχημένο έργο της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, και το παρουσιάζει για μία ακόμη φορά ως δικό της».