Skip to main content

Νοτοπούλου: Αδιαφορούν για τη Θεσσαλονίκη, αφήνουν τον Ηρακλή να αναζητά έδρα

Η βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εξαπολύει πυρά εναντίον της κυβέρνησης και της διοίκησης του δήμου

Βολές στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα αλλά και την κυβέρνηση με αφορμή τη μη αδειοδότηση του Καυτανζογλείου Σταδίου εξαπολύει η βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κατερίνα Νοτοπούλου.

«Κάθε μέρα επιβεβαιώνεται ότι η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη που διανύει τον πέμπτο χρόνο της θητείας της, αδιαφορεί για τη Θεσσαλονίκη και την έχει εγκαταλείψει στη μοίρα της», σημειώνει η κ. Νοτοπούλου και προσθέτει ότι: «τελευταία και εξοργιστική απόδειξη, ότι το Καυτανζόγλειο Εθνικό Στάδιο δεν διαθέτει άδεια λειτουργίας για τη φετινή χρονιά, εξαιτίας φθορών που υπέστη, οι οποίες δεν έχουν αποκατασταθεί και ο ιστορικός σύλλογος Ηρακλής βρίσκεται στην εξαιρετικά δεινή θέση, να αναζητά έδρα λίγο με την έναρξη του πρωταθλήματος».

Ακολούθως η βουλευτής τονίζει ότι ανάλογη εικόνα παρουσιάζουν και πολλές άλλες αθλητικές υποδομές στην πόλη μας. Είναι τραγική ειρωνεία ότι πριν από λίγες μέρες ο κύριος Ζέρβας πανηγύριζε επειδή η Θεσσαλονίκη ανακηρύχτηκε ευρωπαϊκή πόλη του αθλητισμού, ενώ το εμβληματικό αθλητικό στάδιο έχει τα χάλια του. Αναδεικνύονται γλαφυρά οι δύο κόσμοι της πόλης. Ο ένας είναι η εικονική πραγματικότητα που προσπαθούν να παρουσιάσουν ο κύριος Ζέρβας, η κυβέρνηση και ο κύριος Μητσοτάκης. Αυτή τη φορά είχε την "τιμητική" της η αθλητική οικογένεια της πόλης», καταλήγει.