Skip to main content

Ντιγκινί: Υπήρχαν κάποια θέματα και ο κορωνοϊός δεν τα έλυσε

«Είμαι κοντά στη λήξη του συμβολαίου μου και βλέπουμε με την ομάδα τι θα γίνει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γάλλος μεσοεπιθετικός του Άρη.

Για την επανέναρξη της Super League χωρίς την παρουσία φιλάθλων και το μέλλον του αναφέρθηκε μεταξύ άλλων παραχωρώντας συνέντευξη στη γαλλική ιστοσελίδα «lanouvellerepublique.fr», ο Νικολά Ντιγκινί.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο 32χρονος μεσοεπιθετικός του Άρη:

Για την διαχείριση της Ελλάδας στο θέμα του κορωνοϊού: «Στην Ελλάδα είδαν τι έγινε σε άλλες χώρες και δεν επέτρεψαν στον ιό να φτάσει. Έκλεισαν τα πάντα κατευθείαν κι αυτή ήταν η σωστή λύση. Εχουν περάσει αρκετές εβδομάδες που τα κρούσματα δεν ήταν ποτέ πάνω από 10 στον αριθμό».

Για το θέμα των προπονήσεων: «Είχαμε ένα πρόγραμμα γυμναστικής που έστειλε το κλαμπ, με τρέξιμο και διάφορες ακόμα ασκήσεις. Αγόρασα επίσης ένα ποδήλατο γυμναστικής γυμναζόμουν στο σπίτι για να διατηρήσω τη φόρμα μου.

Η επιστροφή στην προπόνηση πραγματοποιήθηκε τον Μάιο, με οδηγίες, και πάλι, αρκετά αυστηρές: κλειστά αποδυτήρια, παίκτες που άλλαζαν από το σπίτι, χωρίς επαφές πολλές μεταξύ μας. Επίσης έγιναν τεστ σε όλες τις ομάδες της Super League και δεν παρουσιάστηκε κανένα πρόβλημα».

Για την επανέναρξη του πρωταθλήματος: «Όλοι οι παίκτες είναι χαρούμενοι που θα ξαναρχίσει το πρωτάθλημα, θα ήταν απογοητευτικό αν θα σταματούσε εντελώς».

Για το μέλλον του: «Είμαι κοντά στη λήξη του συμβολαίου μου και βλέπουμε με την ομάδα τι θα γίνει. Υπήρχαν κάποια θέματα πριν την καραντίνα και ο κορωνοϊός δεν τα έλυσε. Ο καθένας λόγο της κατάστασης είναι στο σκοτάδι με τα συμβόλαια του».

Για την απουσία του κόσμου: «Η απουσία των φιλάθλων είναι ένα αρνητικό κομμάτι, αλλά πιστεύω πως αν επιστρέψουν σύντομα την επόμενη σεζόν θα έχουν ξεχαστεί όλα».