Skip to main content

Ντιναμό Κιέβου: Νίκησε ξανά με τεσσάρα στο πρωτάθλημα η αντίπαλος του Άρη

Δύο στα δύο με τεσσάρα για την Ουκρανική ομάδα

Τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια για το πρωτάθλημα Ουκρανίας σημείωσε η προσεχής αντίπαλος του Άρη για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League (Πέμπτη 10/8, 21:15 - «Κλεάνθης Βικελίδης», Ντιναμό Κιέβου.

Η ομάδα του Μιρτσέα Λουτσέσκου, έπειτα από το 4-1 επί της Μινάι στην πρεμιέρα, επιβλήθηκε με 4-2 της Ομπολόν στο Κίεβο, κάνοντας το 2x2 στην ουκρανική Premier League. Ο Βλάντισλαβ Βανάτ (20’) άνοιξε το σκορ για τη Ντινάμο, με τον Αντρέι Γιαρμολένκο (31’) να ευστοχεί σε πέναλτι για το 0-2. Η Ομπολόν μείωσε στο 44’, αλλά στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Βιτάλι Μπουλιάσκι έκανε το 1-3. Εκ νέου μείωσαν οι γηπεδούχοι, στο 50’, αλλά έμειναν με παίκτη λιγότερο στο 73’. Με το δεύτερο εύστοχο πέναλτι, ο Γιαρμολένκο διαμόρφωσε το τελικό 2-4.  

Η σύνθεση της Ντιναμό Κιέβου (Μιρτσέα Λουτσέσκου): Μπούχσαν, Τίμτσικ, Ντιάτσουκ, Σιρότα, Ντούμπιντσακ (82’ Βιβτσαρένκο), Σίντορτσουκ (65’ Μπράζκο), Γιαρμολένκο, Σαπαρένκο (65’ Σεπέλιεφ), Καμπάιεφ (46’ Βολόσιν), Μπουγιάλσκι, Βανάτ (82’ Ντιαλό).