Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020
x

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ - ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ

Ο Γ. Λαγός θριαμβολογεί για την επίθεση λέγοντας: «Φίλε γ@@με τα κομμούνια σήμερα σε Νίκαια και Πέραμα. Βγήκαν για αφισοκολλήσεις και τους μακελέψαμε»

Νέα αποκαλυπτικά ντοκουμέντα από τις τηλεφωνικές συνομιλίες του Γιάννη Λαγού με άλλα στελέχη της Χρυσής Αυγής πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την επίθεση κατά των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ στο Πέραμα το 2013 έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Τα ντοκουμέντα αυτά που δημοσιεύει η Εφημερίδα των Συντακτών, αποδεικνύουν τον οργανωμένο χαρακτήρα της επίθεσης, την απόλυτη γνώση του Γιάννη Λαγού για αυτήν πριν καν ξεκινήσει, καθώς και την προσπάθεια της κεντρικής διοίκησης της Χρυσής Αυγής στη συνέχεια να τη συγκαλύψει.

Στα μηνύματα που αντάλλαξε με τον πυρηνάρχη Πειραιά, Σωτήρη Δεβελέκο, ο Γιάννης Λαγός θριαμβολογεί για την επίθεση λέγοντας: «Φίλε γ@@με τα κομμούνια σήμερα σε Νίκαια και Πέραμα. Βγήκαν για αφισοκολλήσεις και τους μακελέψαμε».

Αξίζει να σημειωθεί ότι τις επόμενες ημέρες στη δίκη της Χρυσής Αυγής ξεκινά η εξέταση μαρτύρων κατηγορητηρίου για την επίθεση κατά των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ στο Πέραμα.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ