Skip to main content

Ντοκουμέντο με τον Κ. Πολυχρονόπουλο από τον «Άλλο Άνθρωπο» να παίζει τυχερά παιχνίδια (video)

Ο ιδρυτής της κοινωνικής κουζίνας κατηγορείται για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης μαζί με δύο συγγενικά του πρόσωπα, όμως ο ίδιος αρνείται τα πάντα

Μια αποκαλυπτική φωτογραφία έφερε στο φως της δημοσιότητας το Mega αναφορικά με την υπόθεση της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος» και τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο που κατηγορείται για ξέπλυμα χρήματος.

O Κώστας Πολυχρονόπουλος, επικεφαλής της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», κατηγορείται για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης μαζί με δύο συγγενικά του πρόσωπα με τον ίδιο να αρνείται τα πάντα.

Στο τραπέζι που κάθεται να παίξει ο κ. Πολυχρονόπουλος έχει πάνω καφέ, νερό και τσιγάρα, πιθανόν δείγμα μακράς παραμονής του σε αυτό. Σημειώνεται ότι το εν λόγω πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών είναι κοντά στην κοινωνική κουζίνα.

Μαρτυρίες στο Live News, αναφέρουν ότι σε παλιότερο χρόνο ο επικεφαλής της κοινωνικής κουζίνας επισκεπτόταν πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών, όπου ήταν στην ιδιοκτησία πατέρα γνωστής παρουσιάστριας και πλέον δεν το έχει στην ιδιοκτησία του.

Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του αστυνομικού συντάκτη ο Κώστας Πολυχρονόπουλος φαίνεται να εμφανιζόταν σε πολλά πρακτορεία παίζοντας τυχερά παιχνίδια καταθέτοντας σημαντικά χρηματικά ποσά.

Επιπλέον πληροφορίες αναφέρουν ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα ο επικεφαλής της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος» είχε μετακινηθεί και έπαιζε ηλεκτρονικό τζόγο σε ένα κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στο Αιγάλεω, κοντά στην Ιερά Οδό.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του Βασίλης Λαμπρόπουλου, σε ό,τι αφορά την έρευνα της Αρχής Ξέπλυμα Χρήματος φαίνεται ότι τα ποσά που έχουν χαθεί στον ηλεκτρονικό τζόγο ξεπερνούν τις 600 χιλιάδες ευρώ, φθάνοντας και πιθανόν ξεπερνώντας ακόμα και το εκατομμύριο, δεδομένου ότι η έρευνα που έχει γίνει μέσα στον χρόνο είναι τα 2 χρόνια.