Skip to main content

Νυφούδης: Τα κρασιά της Μηχανιώνας και ο... ξεχασμένος Σοχός

Στη Μηχανιώνα βρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης με το Ποτάμι Νίκος Νυφούδης, όπου συναντήθηκε με οινοπαραγωγούς της περιοχής.

Στη Μηχανιώνα βρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης με το Ποτάμι Νίκος Νυφούδης, όπου συναντήθηκε με οινοπαραγωγούς της περιοχής.Ο κ. Νυφούδης συζήτησε με τους οινοποιούς για τις προοπτικές του ελληνικού κρασιού στην αγορά του εξωτερικού, αλλά και για τους τρόπους αύξησης της αναγνωρισιμότητας των ελληνικών οίνων.

«Λόγω της επιχειρηματικής μου δραστηριότητας, καθώς ήδη συνεργάζομαι με κάποια οινοποιεία της Β' Θεσσαλονίκης, γνωρίζω από πολύ κοντά τις προσπάθειες που κάνουν οι παραγωγοί για να προσφέρουν κρασί καλής ποιότητας στην αγορά», τόνισε στη δήλωσή του ο κ. Νυφούδης και πρόσθεσε ότι η Μηχανιώνα έχει εξαιρετικές δυνατότητες στον τομέα της οινοπαραγωγής και επιβάλλεται να πάρει συντονισμένα κατεύθυνση προς το εξωτερικό.

Στη συνέχεια των επισκέψεων, ο υποψήφιος βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης βρέθηκε στο Σοχό, όπου συναντήθηκε με την αντιδήμαρχο Πολιτισμού Χρύσα Σάμου και ενημερώθηκε για τα προβλήματα της περιοχής, αλλά και για τις προετοιμασίες των Κουδουνοφόρων ενόψει του Καρναβαλιού. Αμέσως μετά, ο κ. Νυφούδης επισκέφθηκε το ΚΑΠΗ του Σοχού και κουβέντιασε με τους ηλικιωμένους, είδε από κοντά το Μουσείο Σοχού και περιηγήθηκε στην περιοχή και στα τοπικά καταστήματα.

«Ο Σοχός είναι μια περιοχή με σημαντικές ευκαιρίες αξιοποίησης και παραγωγικούς ανθρώπους. Δυστυχώς, όμως, είναι ξεχασμένη από υποψηφίους και βουλευτές, ενώ αξίζει ιδιαίτερης προσοχής», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Νυφούδης.

 

Image
Νυφούδης: Τα κρασιά της Μηχανιώνας και ο... ξεχασμένος Σοχός

Image
Νυφούδης: Τα κρασιά της Μηχανιώνας και ο... ξεχασμένος Σοχός