Skip to main content

Ο Άγιος Βασίλης έρχεται... στον Δήμο Κορδελιού-Ευόσμου

Ο αγαπημένος Άγιος μία μεγάλη άμαξα- σαν έλκηθρο- με δύο άλογα, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα κάνει 13 στάσεις στον δήμο Κορδελιού - Ευόσμου

Στον δήμο Κορδελιού - Ευόσμου θα βρεθεί, αύριο Τρίτη 31 Δεκεμβρίου, ο Άγιος Βασίλης, ο οποίος θα μοιράσει δώρα, γλυκά κι ευχές.

Ο αγαπημένος Άγιος μία μεγάλη άμαξα- σαν έλκηθρο- με δύο άλογα, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα κάνει 13 στάσεις στον δήμο.

Θα περιδιαβαίνει από νωρίς το πρωί τους δρόμους του Δήμου - χτυπώντας την μεγάλη του κουδούνα, μοιράζοντας ευχές, χαμόγελα, βιβλία και διάφορα κεράσματα σε όσα παιδιά συναντήσει στους δρόμους να ψάλλουν τα κάλαντα της πρωτοχρονιάς.

«Με στόχο να γεμίσουν οι καρδιές των παιδιών με χαρά, και η σκέψη τους με ζεστές, τρυφερές χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις, τις οποίες μεγαλώνοντας θα αναπολούν με νοσταλγία και συγκίνηση, ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού, δίνει προτεραιότητα στις παιδικές αναμνήσεις και προσπαθεί να συμβάλει στη δημιουργία και τη «γέννησή» τους, μετατρέποντας την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε μία πραγματική ζωντανή και αληθινή ανάμνηση για όλα τα παιδιά».

Οι στάσεις Άι Βασίλη

1. 11:00 Διαλογή
2. Πλατεία Σκρα Ελευθέριο Κορδελιό
3. Αμφιθέατρο -Πεζόδρομος Ελευθέριο Κορδελιό
4. Πάρκο Ιντζίρη Ελευθέριο Κορδελιό
5. Κέντρο Υγείας Εύοσμος
6. Πλατεία Ευόσμου
7. Πάρκο Ελπίδας (Μαρόκο)
8. Κοσμά Αιτωλού (πάρκο)
9. Πάρκο Μικράς Ασίας με Βυζαντίου
10. Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής
11. Πάρκο 25ης Μαρτίου (Ελιά)
12. Ακαδήμου (Άνωθεν περιφερειακού, πεζογέφυρα)
13. Πάρκο προέκταση Ολυμπιάδος (άνωθεν Περιφερειακού)