Skip to main content

Ο Αυγενάκης επιτρέπει μεμονωμένη μετακίνηση Παναθηναϊκών στην Τούμπα

Με απόφασή του, απαγορεύει μόνο την οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων των «πρασίνων» στη Θεσσαλονίκη, χωρίς να γίνεται αναφορά σε μεμονωμένους οπαδούς

Σε μία πρωτόγνωρη απόφαση προχώρησε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, σχετικά με το κυριακάτικο ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Παναθηναϊκό, επιτρέποντας τη μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων του «τριφυλλιού» στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Αυγενάκης απαγορεύει μόνο την οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων των «πρασίνων» στην Τούμπα, χωρίς να γίνεται αναφορά σε μεμονωμένους οπαδούς που πιθανώς θελήσουν να βρεθούν στο γήπεδο του Δικεφάλου.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας ΠΑΕ Παναθηναϊκός καθώς και διάθεσης εισιτηρίων σε αυτούς κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 9ης αγωνιστικής της Superleague 1, αγωνιστικής περιόδου 2019-20, μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΠΑΟΚ - ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή, 3/11/2019 και ώρα 20:00, στο γήπεδο της Τούμπας, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξκης και ασφάλειας».

Σημειώνεται ότι σε κάθε απόφαση όταν υπάρχει -ολοκληρωτική- απαγόρευση μετακίνησης οπαδών, γίνεται αναφορά τόσο σε οργανωμένη, όσο και μεμονωμένη.