Skip to main content

Ο Αλ. Βέλιος αποκάλυψε ότι έχει καρκίνο και θα κάνει ευθανασία

Ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Βέλιος αποκάλυψε ότι προγραμματίζει να ταξιδέψει στην Ελβετία ώστε να προχωρήσει σε ευθανασία.

Συγκλονίζει η ομολογία του γνωστού δημοσιογράφου Αλέξανδρου Βέλου, ο οποίος δήλωσε ότι θα πάει στην Ελβετία για να προχωρήσει σε ευθανασία γιατί έχει καρκίνο.

Όπως είπε, στην εκπομπή του STAR, διαγνώστηκε με καρκίνο τον περασμένο Σεπτέμβριο. «Αυτή τη στιγμή δεν παίρνει ούτε χημειοθεραπεία, είμαι αφημένος στις αντοχές τους οργανισμού μου» είπε, σημειώνοντας πως οι γιατροί του δίνουν τρεις έως έξι μήνες ζωής.

Ο Αλέξανδρος Βέλιος αποκάλυψε ότι προγραμματίζει να ταξιδέψει στην Ελβετία ώστε να προχωρήσει σε ευθανασία. «Έχω κάνει τα χαρτιά μου για ένα ίδρυμα στη Ζυρίχη –το μοναδικό που δέχεται ξένους. Η διαδικασία αποκαλείται υποβοηθούμενη αυτοκτονία. Πας με τους δικούς σου ανθρώπους, σου δίνουν ένα ποτήρι, δηλώνεις για μια τελευταία φορά ότι το κάνεις με τη θέλησή σου, πίνεις το ποτήρι και μέσα σε ελάχιστα λεπτά φεύγεις», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Αλέξανδρος Βέλιος, μάλιστα, έχει γράψει και βιβλίο που μιλάει για την προσωπική του άνιση μάχη, που πλησιάζει στο τέλος της, με τίτλο: «Εγώ κι ο θάνατός μου-Το δικαίωμα στην ευθανασία».