Skip to main content

Ο φετινός χειμώνας για τη Θεσσαλονίκη: Ζεστός και φωτεινός

Η μεγαλύτερη ανησυχία είναι η εξασφάλιση ενός άνετου χειμώνα, χωρίς οικονομικές θυσίες, και αυτή την ανάγκη έρχεται να καλύψει το Φυσικό Αέριο

To καλοκαίρι μας αποχαιρετά σιγά σιγά, καθώς η ανεμελιά αρχίζει να δίνει τη θέση της στον προγραμματισμό. Ξεκινά η γνώριμη εποχή όπου αρχίζουμε να κάνουμε σχέδια για τη συνέχεια της χρονιάς, γυρνώντας και πάλι στους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας, με ανανεωμένη διάθεση. Έτσι, μπαίνουμε ξανά… «στην πρίζα» για τα σχολεία, την επιστροφή στο γραφείο, τις αγορές για τη χειμερινή σεζόν, τις νέες αλλαγές που σηματοδοτεί το φθινόπωρο.

Η μεγαλύτερη ανησυχία μας μετά το καλοκαίρι όμως, είναι η εξασφάλιση ενός άνετου χειμώνα, χωρίς οικονομικές θυσίες, και αυτή την ανάγκη έρχεται να καλύψει το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας. Με την εταιρεία Φυσικό Αέριο «μπαίνουμε στην πρίζα» λοιπόν για….. τους σωστούς λόγους και δεν χάνουμε την ανεμελιά των διακοπών! Δεν χρειάζεται πια να ψαχνόμαστε για οικονομικό ρεύμα, φυσικό αέριο και πρόσθετες υπηρεσίες που θα μας λύσουν τα χέρια.

Με μεγάλη πορεία  στο χώρο της ενέργειας για πάνω από 160 χρόνια, η εταιρεία Φυσικό Αέριο πλέον προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις τόσο για ρεύμα όσο και για φυσικό αέριο και επιπρόσθετες δωρεάν υπηρεσίες όπως ασφάλιση περιεχομένου και επείγουσα τεχνική βοήθεια που θα μας κάνουν να ξεγνοιάσουμε.

Η Εταιρεία Φυσικό Αέριο λοιπόν, ήρθε στη Θεσσαλονίκη και εγκαινιάζει το νέο της κατάστημα στις 13 Σεπτεμβρίου. Έτσι, ολόκληρη η πόλη μπαίνει στην πρίζα, με ρεύμα  σε ανταγωνιστικές τιμές και με πρωτοποριακές πρόσθετες υπηρεσίες εντελώς δωρεάν.

Ελάτε λοιπόν να κάνετε μια γνωριμία που θα σας βάλει «στην πρίζα», στα εγκαίνια του καταστήματος στην  Εθνικής Αντιστάσεως 38Α, στην Καλαμαριά, ξεκινώντας το φθινόπωρό σας γεμάτοι ενέργεια.