Skip to main content

Ο ηθοποιός Άγης Εμμανουήλ θα περπατήσει 2.421 χλμ. για την κλιματική αλλαγή!

Στόχος του ηθοποιού, όπως ανέφερε ο ίδιος, είναι να φτάσει στη Γλασκώβη σε 80 ημέρες, κάνοντας περίπου 40 χλμ. την ημέρα.

Σε μια πρωτότυπη δράση προχωράει ο ηθοποιός Άγης Εμμανουήλ, ο οποίος θα ταξιδέψει με τα πόδια από την Αθήνα, με στόχο να βρεθεί την 1η Νοεμβρίου στην Γλασκώβη, περπατώντας 2.421 χλμ., προκειμένου να στείλει το δικό του μήνυμα για το κλίμα.

Σύμφωνα με όσα είπε στο Mega, στόχος είναι να φτάσει στη Γλασκώβη σε 80 ημέρες, κάνοντας περίπου 40 χλμ. την ημέρα, ενώ μάλιστα έχει προβλέψει και κάποιες ημέρες που θα έχει «ρεπό».

«Είμαι ευαισθητοποιημένος, έχω κάνει και άλλες δράσεις. Έχω ξανατρέξει στο παρελθόν για ένα σκοπό, και ο σκοπός τώρα είναι να πάω στην πόλη που θα γίνει η επόμενη διάσκεψη για την κλιματική αλλαγή. Η μεγαλύτερη διαδρομή που έχω κάνει ήταν το 2014 για την προστασία του αιγιαλού και ήταν 250 χιλιόμετρα. Θα έχω και υποστήριξη», είπε ο γνωστός ηθοποιός.

«Η απομάκρυνσή μας από τις αξίες, ή ότι τις έχουμε φέρει στα μέτρα μας, νομίζω ότι φέρνει όλα τα κακά. Θέλω να στείλω το μήνυμα ότι μπορούμε να κάνουμε τα πάντα», πρόσθεσε ο ίδιος.