Skip to main content

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βράβευσε τον Ότο Ρεχάγκελ - Η συμβουλή του Γερμανού στον πρωθυπουργό

Τι επισήμανε ο Έλληνας πρωθυπουργός για το άνοιγμα των γηπέδων από αύριο

Στην εκδήλωση βράβευσης αθλητριών, αθλητών, προπονητών και προσωπικοτήτων του αθλητισμού «Gazzetta Awards» έδωσε το παρών ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης λίγο πριν από την έναρξη της εκδήλωσης συνομίλησε με αθλητές και αθλήτριες που έχουν δοξάσει τη χώρα μας και έβγαλε φωτογραφίες.

Το πρώτο βραβείο απένειμε ο πρωθυπουργός στον προπονητή της χρυσής φουρνιάς της Εθνικής ποδοσφαίρου που κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης το 2004, τον Ότο Ρεχάγκελ.

Μάλιστα, ο Ότο Ρεχάγκελ, μόλις παρέλαβε το βραβείο από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, του έδωσε μία συμβουλή, όπως μετέφρασε και ο συνεργάτης του Γερμανού προπονητή, Γιάννης Τοπαλίδης.

«Σας εύχομαι να παίρνετε έξυπνες αποφάσεις, όπως κάναμε το 2004 στην Πορτογαλία» είπε στον πρωθυπουργό ο Γερμανός προπονητής.

Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός ανέφερε σε έναν σύντομο χαιρετισμό:

«Είμαι πολύ συγκινημένος σήμερα. Είναι μεγάλη τιμή να βραβεύσω έναν άνθρωπο που υπήρξε πρωταγωνιστής μίας απίστευτης στιγμής. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το καλοκαίρι του 2004. Τιμούμε τον στρατηγό αυτής της προσπάθειας 20 χρόνια πριν και θα ήθελα να ευχηθώ αυτά τα βραβεία να συμπέσουν με το άνοιγμα των γηπέδων με διαφορετικούς κανόνες από αυτούς που ζήσαμε και βιώσαμε στο παρελθόν. Ήρθε η ώρα να κάνουμε το άλμα και να προσφέρουμε ποιότητα και ασφάλεια σε όλους τους φιλάθλους, όπως αρμόζει σε ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα».