Skip to main content

Ο Λουτσέσκου δεύτερος πολυνίκης προπονητής του ΠΑΟΚ

Ιστορική για τον Ρουμάνο προπονητή η νίκη του Δικεφάλου επί του Αστέρα Τρίπολης, καθώς ξεπέρασε τον αριθμό που είχε πετύχει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς

Τα ρεκόρ έχουν εξελιχθεί σε μία γλυκιά ρουτίνα για τον φετινό ΠΑΟΚ και βέβαια για τους πρωταγωνιστές του. Ένας από αυτούς ο Ραζβάν Λουτσέσκου που έγραψε ιστορία μέσα από τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, αφού έγινε ο 2ος πλέον πολυνίκης προπονητής του Δικεφάλου.

Σύμφωνα με το Metrosport.gr, νίκη στον αγώνα με τους Αρκάδες είχε ξεχωριστή χροιά, αφού ήταν η 64η που σημείωσε στον πάγκο του Δικεφάλου και με αυτήν ξεπέρασε τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Το έκανε μάλιστα με 31 παιχνίδια λιγότερα από τον Σέρβο-Έλληνα αφού ο Λουτσέσκου έφτασε τις 64 νίκες σε 86 ματς όλων των διοργανώσεων ενώ ο Μπάγεβιτς είχε 63 σε 117 παιχνίδια. Η κορυφή της λίστας πάντως είναι μακριά. Εκεί βρίσκεται ο Άγγελος Αναστασιάδης με 120 νίκες σε 213 παιχνίδια στον πάγκο του ΠΑΟΚ.

Ο Λουτσέσκου παράλληλα «έπιασε» τον Αναστασιάδη στη 2η θέση της λίστας των προπονητών με τις περισσότερες νίκες Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Αυτή με τον Αστέρα ήταν η 15η σε 18 παιχνίδια ενώ ο νυν ομοσπονδιακός προπονητής είχε 15 σε 33 ματς. Στην κορυφή της λίστας είναι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς με 21 νίκες σε 28 ματς της διοργάνωσης.