Skip to main content

Ο Μάικ Τάισον επιστρέφει στο ρινγκ με μετάδοση από το Netflix

Ο Iron Mike θα αντιμετωπίσει τον YouTuber που έγινε μποξέρ Τζέικ Πολ

Ο πρώην πρωταθλητής πυγμαχίας βαρέων βαρών Μάικ Τάισον θα αντιμετωπίσει τον YouTuber που έγινε μποξέρ Τζέικ Πολ σε έναν αγώνα που θα μεταδοθεί από το Netflix στις 20 Ιουλίου στο AT&T Stadium στο Arlington του Τέξας, το «σπίτι» των Dallas Cowboys του NFL (αμερικάνικο ποδόσφαιρο), δήλωσαν σήμερα (7/3) οι διοργανωτές.

Ο Τάισον, ο οποίος θεωρείται ένας από τους καλύτερους πυγμάχους βαρέων βαρών όλων των εποχών, είπε ότι θα ήταν διασκεδαστικό να αντιμετωπίσει τον Πολ, ο οποίος είναι 27 ετών και έχει ρεκόρ 9-1 με έξι νοκ άουτ.

Ο «Iron Mike», ο οποίος έχει ρεκόρ 50-6 με 44 νοκ άουτ, θα είναι 58 ετών όταν ο αγώνας γίνει στην αρένα 80.000 θέσεων.

«Ανυπομονώ πολύ να μπω στο ρινγκ με τον Τζέικ Πολ», είπε ο Τάισον.

Image

«Έχει μεγαλώσει σημαντικά ως πυγμάχος με τα χρόνια, οπότε θα είναι πολύ διασκεδαστικό να δούμε τι μπορεί να κάνει η θέληση και η φιλοδοξία ενός "παιδιού" με την εμπειρία και την ικανότητα ενός GOAT (Greatest Of All Time). Είναι μια στιγμή με πλήρη κύκλο, καθώς τον ξεκίνησα στο ταξίδι του στην πυγμαχία στο undercard του αγώνα μου με τον Ρόι Τζόουνς και τώρα σκοπεύω να τον τελειώσω».

Ο Πολ ήταν στο undercard ματς το 2020 όταν ο Τάισον και ο Τζόουνς αγωνίστηκαν σε έναν αγώνα επίδειξης που σημειώθηκε ως ισοπαλία.

«Είναι τρελό να πιστεύεις ότι στον δεύτερο αγώνα μου για επαγγελματίες έγινα viral επειδή έβγαλα νοκ άουτ τον Νέιτ Ρόμπινσον στο undercard ματς του Μάικ Τάισον», είπε ο Πολ.

 «Τώρα, λιγότερο από τέσσερα χρόνια αργότερα, ανεβαίνω για να αντιμετωπίσω τον ίδιο τον Τάισον για να δω αν έχω ό,τι χρειάζεται για να νικήσω έναν από τους πιο διαβόητους μαχητές της πυγμαχίας».