Skip to main content

Ο Μπαντής δημοσιοποίησε συνομιλία με πρώην παίκτη του Άρη που του οφείλονται χρήματα - «Δεν αντέχω, το μυαλό μου πάει πάλι στο κακό» (φωτο)

«Δημοσιεύω τη συνομιλία μου με τον πρώην παίκτη του Άρη που η πολιτεία τού χρωστάει δεδουλευμένα χρήματα. Το κάνω γιατί εγώ τα χέρια μου δεν θα τα βάψω με αίμα»

Συνομιλία με πρώην παίκτη του Άρη που δεν έχει πάρει ακόμη τα δεδουλευμένα του δημοσίευσε ο πρόεδρος του ΠΣΑΠΠ Γιώργος Μπαντής, με τον ίδιο να αφήνει υπονοούμενα πως σκέφτεται να αυτοκτονήσει.

Περίπου έναν χρόνο πριν ο Γιώργος Μπαντής είχε προβεί στη συνταρακτική αποκάλυψη πως ένας παλιός ποδοσφαιριστής του Άρη έκανε απόπειρα αυτοκτονίας. Δυστυχώς η κατάσταση με τις οφειλές δεν έχει αλλάξει και απ' ό,τι φαίνεται ένα ποσό κοντά στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ δεν έχει δοθεί ακόμη σε εκείνους τους ποδοσφαιριστές των Άρη και ΠΑΣ Γιάννινα που διεκδικούν τα δεδουλευμένα τους.

Παρ' όλα αυτά το φως της δημοσιότητας είδε σήμερα μία νέα αποκάλυψη από τον πρόεδρο του ΠΣΑΠΠ, ο οποίος δημοσίευσε τη συνομιλία του με τον συγκεκριμένο πρώην πια παίκτη του Άρη, που του γράφει: «Γιώργο τι κάνεις; Είσαι καλά; Εγώ καθόλου, δεν αντέχω άλλο, η κυβέρνηση πάλι μας κορόιδεψε. Πριν τις εκλογές είπαν ότι θα μας δώσουν τα λεφτά μας και μετά τίποτα. Το μυαλό μου πάει πάλι στο κακό. Συνέχεια σκέφτεται άσχημα πράγματα, δεν αντέχω άλλο. Φοβάμαι». Ο Μπαντής προσπάθησε να τον καθησυχάσει λέγοντας του να μείνει ήρεμος και πως έχουν σταλεί δύο επιστολές.

«Δημοσιεύω τη συνομιλία μου με τον πρώην παίκτη του Άρη που η πολιτεία τού χρωστάει δεδουλευμένα χρήματα. Το κάνω γιατί εγώ τα χέρια μου δεν θα τα βάψω με αίμα, ας αναλάβουν την ευθύνη εκείνοι που την κατέχουν. Να μην πει κανένας μετά ότι δεν γνώριζε. Εφαρμόστε επιτέλους τον νόμο που εσείς ως κράτος ψηφίσατε».