Skip to main content

Ο ΠΑΟΚ σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις για Μενσά, γράφουν οι Γερμανοί

Για προχωρημένες επαφές του Δικεφάλου του Βορρά με τον Μπερνάρντ Μενσά κάνει λόγο σήμερα ΜΜΕ της Γερμανίας - Φαβορί ο ΠΑΟΚ μεταξύ των μνηστήρων

Ακόμα ένα μεταγραφικό σενάριο «παίζει» σήμερα από τα ΜΜΕ του εξωτερικού για τον ΠΑΟΚ, σε ό,τι αφορά τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Συγκεκριμένα, μετά τα ΜΜΕ της Γκάνας, και γερμανική ιστοσελίδα αναφέρεται στο φημολογούμενο ενδιαφέρον του Δικεφάλου για τον Μπερνάρντ Μενσά.

Και αυτό διότι όπως σημειώνει σήμερα η γερμανική ιστοσελίδα «ligablatt», ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Μενσά, τον οποίο έχουν στο στόχαστρο επίσης οι Γαλατάσαραι, Φενέρμπαχτσε και Μπεσίκτας. Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Δικέφαλος αναμένεται να αφήσει με… άδεια χέρια τις τουρκικές ομάδες, καθώς είναι το μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του.

Παράλληλα, υπογραμμίζεται πως, σύμφωνα με πηγές από τη Γκάνα, ο ΠΑΟΚ φέρεται να έχει μιλήσει με την πλευρά του Μενσά, καταθέτοντας του επίσημη πρόταση, και πως οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε πολύ καλό στάδιο.