Skip to main content

Ο ΠΑΟΚ τα βρήκε με Καραγκιουμρούκ για τον Μαγκομέντ Οζντόεφ

Ο Οζντόεφ αναμένεται στη Θεσσαλονίκη στις αρχές της επόμενης εβδομάδας

Ένα βήμα πιο κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μαγκομέντ Οζντόεφ βρίσκεται ο ΠΑΟΚ. Λίγες ώρες έπειτα από τη νίκη επί της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και την πρόκριση στον Γ’ προκριματικό γύρο στο UEFA Europa Conference League, οι «ασπρόμαυροι» επιβεβαίωσαν τη συμφωνία για τον 30χρονο χαφ.

Ο διεθνής Ρώσος μέσος έχει συμφωνήσει προφορικά εδώ και αρκετές εβδομάδες με τον ΠΑΟΚ, σε συμβόλαιο για 2+1 χρόνια, και αυτό που απέμενε ήταν η συμφωνία και με τον τουρκικό σύλλογο. Οι Θεσσαλονικείς επιβεβαίωσαν την προφορική συμφωνία με τη Φατίχ Καραγκιουμρούκ και πλέον απομένουν τα τυπικά για τη μετακίνηση του πρώην άσου των Λοκομοτίβ Μόσχας και Ρουμπίν Καζάν στην Τούμπα.

Ο Οζντόεφ αναμένεται στη Θεσσαλονίκη στις αρχές της επόμενης εβδομάδας για να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, καθώς χρειάζεται πρώτα να ξεπεραστούν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες με την έκδοση της βίζας του. Όλα δείχνουν πως ο Οζντόεφ θα είναι στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου για τα παιχνίδια κόντρα στη Χάιντουκ Σπλιτ -πιθανότατα να τον χρησιμοποιήσει στον επαναληπτικό.