Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020
x

«Ο ΠΑΟΚ ΤΟΥ ΄70» ΕΦΤΑΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟ PAOK FC OFFICIAL STORE

Η χρυσή ασπρόμαυρη δεκαετία μέσα από τον φακό του Μ. Παππού, σε ένα φωτογραφικό λεύκωμα με τις μεγαλύτερες στιγμές της σπουδαίας ομάδας του Δικεφάλου.

Λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο στο γήπεδο της Τούμπας, παλαίμαχοι και κορυφαίες μορφές του «Δικεφάλου» της χρυσή δεκαετίας του 70’,  βρέθηκαν στο PAOK FC Official Store, όπου είχαν την ευκαιρία να υπογράψουν αντίτυπα, να φωτογραφηθούν και να συζητήσουν με τον κόσμο που τους περίμενε.

Το λεύκωμα «Ο ΠΑΟΚ του ’70», αναφέρεται στην εποχή που ο ΠΑΟΚ ανέδειξε την δύναμη του, κατακτώντας τους πρώτους του τίτλους με τα Κύπελλα Ελλάδας του 72′ και του 74′ και το πρωτάθλημα του 76′, και αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο, ενώ υπάρχει και μια σειρά όμορφων φωτογραφιών, μέσα κι έξω από τα γήπεδα, οι οποίες αποτυπώνουν τη χρυσή εποχή του «Δικεφάλου». Στο λεύκωμα αυτό, κείμενα και εικόνες ξεδιπλώνουν τα γεγονότα με συγκινητικό τρόπο.

Στο εισαγωγικό σημείωμα του βιβλίου ο πρόεδρος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδης μεταξύ άλλων τονίζει: «Εύχομαι μόνο ένα πράγμα: όλοι μας πρέπει να ξαναζήσουμε αυτές τις στιγμές. Ας μας εμπνεύσουν οι θρίαμβοι της δεκαετίας του 1970 για νέα επιτεύγματα».

Σημειώνεται πως το ιδιαίτερο αυτό λεύκωμα είναι πια διαθέσιμο στα PAOK FC Official Stores αλλά και στο store.paokfc.gr.

Η χρυσή «ασπρόμαυρη» δεκαετία μέσα από τον φακό του Μ. Παππού, σε ένα απολαυστικό φωτογραφικό λεύκωμα με τις μεγαλύτερες στιγμές της σπουδαίας ομάδας του «Δικεφάλου».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ