Skip to main content

Kορωνοϊός: Ο τρόπος που θα κάνει προπονήσεις ο Άρης μετά τα κρούσματα

Οι ποδοσφαιριστές των κιτρινόμαυρων προπονήθηκαν σε ολιγομελείς ομάδες, όπως ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο λόγω κορωνοϊού.

Τον τρόπο που ο Άρης θα πραγματοποιεί προπονήσεις μετά και τα κρούσματα κορωνοϊού που χτύπησαν την ομάδα, έκανε γνωστό με ανακοίνωση η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ.

Οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν σήμερα σε ολιγομελείς ομάδες, όπως ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Διαβάστε περισσότερα: Οριστική αναβολή στο ΑΕΛ-Άρης λόγω κορωνοϊού - Νέα τεστ αύριο για τον Άρη

«Η απολύμανση, που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί σε όλους τους χώρους του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ήταν ο λόγος που η προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Άρη μεταφέρθηκε για το απόγευμα», αναφέρει αρχικώς η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης.

«Στην απογευματινή προπόνηση, στην οποία δεν πήραν μέρος όσοι βρέθηκαν θετικοί στον Covid-19, τόσο πριν όσο και μετά δεν έγινε χρήση των αποδυτηρίων ενώ οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας προπονήθηκαν σε ολιγομελή γκρουπ, όπως ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο», συνεχίζει.

«Αύριο, Πέμπτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα (απογευματινή προπόνηση στο «Δασυγένειο») με την ίδια διαδικασία (προπόνηση σε ολιγομελή γκρουπ), ενώ την Παρασκευή οι ποδοσφαιριστές και το staff του Άρη θα υποβληθούν εκ νέου σε τεστ για Covid-19», καταλήγει η ανακοίνωση.