Skip to main content

Ο Τσιτσιπάς ηττήθηκε από τον Γιούμπανκς και αποχαιρέτησε το Γουίμπλεντον

O Γιούμπανκς o οποίος στην αρχή του του έτους ήταν εκτός του top 100, στα προημιτελικά θα κοντραριστεί με τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ

Ο Έλληνας τενίστας ηττήθηκε 3-2 (3-6, 7-6, 3-6, 6-4, 6-4 ) σετ από τον Κρίστοφερ Γιούμπανκς και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Grand Slam.

Ο Tσιτσιπάς πήρε το πρώτο σετ με 6-3. Το δεύτερο σετ κρίθηκε στο τάι μπρέικ με τον Γιούμπανκς να είναι ο νικητής και να κάνει το 1-1. Το τρίτο σετ πήγε στον Τσιτσιπά με 6-3.

Το τέταρτο σετ δυσκόλεψε περισσότερο τον Ελληνα αθλητή, ο οποίος πήρε αρχικά το προβάδισμα, όμως ο Γιούμπανκς είχε πάντα την απάντηση. Ο Γιούμπανκς εκμεταλλεύτηκε κρίσιμο λάθος του Τσιτσιπά, για να κάνει το 6-4 και να πάρει το τέταρτο σετ φέρνοντας και πάλι την ισορροπία για το 2-2.

Ο Αμερικανός απάντησε με μπρέικ στο μπρέικ του Τσιτσιπά παίρνοντας το προβάδισμα με 4-3 και έπειτα έκανε το 5-3 στο πέμπτο σετ. Ο Ελληνας τενίστας κράτησε το σερβίς του, μειώνοντας σε 5-4, ωστόσο ο αντίπαλος του τελείωσε το ματς χωρίς να υποστεί μπρέικ ξανά.

O Γιούμπανκς o οποίος στην αρχή του του έτους ήταν εκτός του top 100, στα προημιτελικά θα κοντραριστεί με τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ.