Skip to main content

Ο Βελόπουλος μήνυσε τον υποψήφιο βουλευτή του Νασιούλα Νασίκα

Σήμερα ο κ. Νασίκας βρέθηκε στο κρατητήριο μετά από μήνυση που δέχθηκε για εξύβριση, απειλή και συκοφάντηση από τον κ.Βελόπουλο

Αίσθηση έχει προκαλέσει το επεισόδιο που σημειώθηκε μεταξύ του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου και του υποψηφίου βουλευτή του κόμματος στη Λάρισα Νασιούλα Νασίκα.

Αφορμή για την κόντρα των δύο αντρών, η απόφαση του κ. Βελόπουλου να κρατήσει την έδρα της Λάρισας προκαλώντας έτσι την οργή του υποψηφίου Νασιούλα Νασίκα. Ο πρώην αγροτοσυνδικαλιστής της ΝΔ και πρώην δήμαρχος Τυρνάβου επιτέθηκε με σκληρές δηλώσεις και αποχώρησε από το κόμμα.

Ο Βελόπουλος του έκανε μήνυση και ο υποψήφιος βρέθηκε σήμερα στο κρατητήριο και έκανε με τη σειρά του μήνυση στον πρώην πλέον πρόεδρο του.

Ο κ. Νασίκας είχε λάβει 1.308 ψήφους και ήταν πρώτος σε σταυρούς. Μάλιστα, ο κ. Βελόπουλος φέρεται να του είχε υποσχεθεί πως δε θα κρατούσε την έδρα.

Μετά την απόφαση του κ.Βελόπουλου να κρατήσει ο ίδιος την έδρα της Λάρισας, ο κ. Νασίκας σε δηλώσεις του τον αποκάλεσε «άφιλο και ανέντιμο» και του ζήτησε να απαντήσει γιατί άλλαξε στάση σε μία ημέρα.

Σήμερα ο κ. Νασίκας βρέθηκε στο κρατητήριο μετά από μήνυση που δέχθηκε για εξύβριση, απειλή και συκοφάντηση από τον κ.Βελόπουλο, όπως ο ίδιος αποκάλυψε μιλώντας στο ραδιόφωνο της TRT.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης μάλιστα υπέβαλε μήνυση και κατά γιου του κ. Νασίκα, επικαλούμενος τις ίδιες κατηγορίες σε βάρος του.

Αλλά και ο κ. Νασίκας πρόκειται όπως ανακοίνωσε να προχωρήσει σε μήνυση κατά του κ.Βελόπουλου.