Skip to main content

«Ο Βιεϊρίνια θα επιστρέψει όπως ήταν πριν τον τραυματισμό του»

Ο Νορόνια είχε χειρουργήσει τον Βιεϊρίνια το 2013 με επιτυχία, είναι ο προσωπικός γιατρός του Κρ. Ρονάλντο και χειρούργησε τον Μαουρίσιο πρόσφατα

Με τις ευχές όλων στον σύλλογο να τον συνοδεύουν για επιτυχημένη επέμβαση και ταχεία ανάρρωση, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Αντελίνο Βιεϊρίνια ταξίδεψε χθες στην Πορτογαλία ώστε να εγχειρισθεί από τον γιατρό των «ασπρόμαυρων» Μανώλη Παπακώστα και τον Ζοζέ Κάρλος Νορόνια.

Ο Πορτογάλος γιατρός, ο οποίος είχε χειρουργήσει τον Βιεϊρίνια το 2013 με επιτυχία, είναι ο προσωπικός γιατρος του Κριστιάνο Ρονάλντο και χειρούργησε τον Μαουρίσιο πρόσφατα, μίλησε στην εφημερίδα Metrosport για την επέμβαση στην οποία θα επιβληθεί ο άσος του Δικεφάλου.

“Με τον Βιεϊρίνια γνωριζόμαστε εδώ και πέντε χρόνια. Είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και πολύ καλός άνθρωπος. Θα τον εγχειρήσω την ερχόμενη Δευτέρα το πρωί και όλα θα πάνε καλά, όπως είχαν πάει και την προηγούμενη φορά”, είπε στην εφημερίδα ο Ζοζέ Κάρλος Νορόνια και πρόσθεσε: “Ο Βιεϊρίνια θα επιστρέψει όπως ήταν πριν τον τραυματισμό του. Το να εμφανιστεί στην ίδια κατάσταση σημαίνει πως θα είναι το ίδιο καλός. Ολα θα πάνε καλά. Ας μην πούμε άλλα, αυτή τη στιγμή”.