Skip to main content

Οι αντιδήμαρχοι και το προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου στον δήμο Δέλτα

Ολοκληρώθηκαν οι δημαιρεσίες

Πραγματοποιήθηκαν χθες (2/1) οι δημαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου Δέλτα και την εκλογή των μελών της Δημοτικής Επιτροπής.

Συγκεκριμένα εξελέγησαν στη θέση του Προέδρου του Σώματος ο Σπύρος Σταματάκης από τη διοικούσα  παράταξη, του Αντιπροέδρου ο Δημήτριος Γκαμανής από την παράταξη του Ιορδάνη Δημητριάδη, και της Γενικής Γραμματέως η Χρύσα Χαντέ από την παράταξη του  Γιάννη Ιωαννίδη.

Η Δήμαρχος Γερακίνα Μπισμπινά ανακοίνωσε το νέο διοικητικό σχήμα του Δήμου Δέλτα ορίζοντας τους παρακάτω δημοτικούς συμβούλους ως Αντιδημάρχους:

I) τον Μουρμούρα Θωμά, Αντιδήμαρχο Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών.

ΙI) τον  Καμανά Δημήτριο, Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας και Αντιδήμαρχο Δημοτικής Ενότητας Χαλάστρας.

ΙΙΙ) τον Παππά Αθανάσιο, Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Οχημάτων, Πρασίνου και Περιβάλλοντος και Αντιδήμαρχο Δημοτικής Ενότητας Εχεδώρου.

IV) τον Χαλκίδη Δημήτριο, Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Κοινωφελών Δομών.

V) την Μαυρίδου Σοφία, Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας, Ισότητας και Δημόσιας Υγείας.

VI) τον Βερβίτη Κωνσταντίνο, Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας και Αντιδήμαρχο Δημοτικής Ενότητας Αξιού.

VII) τον Καρκαμάνη Σπυρίδονα (άμισθος), Αντιδήμαρχο Αγροτικής Ανάπτυξης, Τοπικής Οικονομίας και Φροντίδας Αδεσπότων Ζώων.

VIII) τον Μπέκα Δημήτριο (άμισθος), Αντιδήμαρχο Αθλητισμού.

Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι ορίστηκαν οι Αγγουράς Γεώργιος σε θέματα των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών, Ζανή Ευαγγελία σε θέματα Πολιτισμού και Νέας Γενιάς, Καράδαλης Θεόδωρος σε θέματα Προώθησης Αγροτικών Προϊόντων, και Χοΐδης Ανδρέας σε θέματα Τουριστικής Ανάδειξης.

Για την επταμελή Δημοτική Επιτροπή, που θα ασκεί πλέον τις αρμοδιότητες της Οικονομικής Επιτροπής, της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και της Εκτελεστικής Επιτροπής, εξελέγησαν μετά από ψηφοφορία οι Κώστας Βερβίτης, Δημήτριος Καμανάς, Αθανάσιος Παππάς, Δημήτριος Χαλκίδης από τη διοικούσα παράταξη, οι Ευάγγελος Βαμβάκος, Ιορδάνης Δημητριάδης από την παράταξη «Νέα Πορεία για το Δήμο Δέλτα» και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής ορίστηκε από τη Δήμαρχο Δέλτα, Γερακίνα Μπισμπινά, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών, Θωμάς Μουρμούρας.