Skip to main content

Οι «U2» στην Αθήνα

Ο Μπόνο και η παρέα του δίνουν ραντεβού με το ελληνικό κοινό στις 3 Σεπτεμβρίου του 2010.
Την επιτυχημένη πορεία του «U2 360° Tour» που έγινε το 2009, θα συνεχίσει και για το 2010 το συγκρότημα από την Ιρλανδία, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε την Πέμπτη η εταιρεία παραγωγής Live Nation.

Μετά τη πρώτη εμφάνιση τους το 1997 στη Θεσσαλονίκη, οι U2 επιστρέφουν για μία μοναδική συναυλία στο ΟΑΚΑ στις 3 Σεπτεμβρίου του 2010. Το «U2 360° Tour» θα κάνει στάσεις και σε άλλες πόλεις της Ευρώπης, όπως τη Γερμανία, τη Δανία, τη Φινλανδία, τη Ρωσία, την Αυστρία, τη Τουρκία, τη Γαλλία, το Βέλγιο, την Ισπανία και την Πορτογαλία.

Με ένα κυλινδρικό σύστημα βίντεο που αποτελείται από πλέγμα οθονών «LED» και μια ατσάλινη κατασκευή που βρίσκεται 45 μέτρα από το έδαφος πάνω από μια τεράστια σκηνή με περιστρεφόμενες γέφυρες, το συγκρότημα δημιούργησε μια μοναδικά άμεση προς τους θεατές εμπειρία 360 μοιρών.

Σχετικά με τις τιμές των εισιτηρίων, αυτές θα κυμανθούν από 30 ευρώ -περίπου 10.000 εισιτήρια θα είναι σε αυτή τη τιμή- με μέση τιμή τα 55 ευρώ, ενώ το 85% των διαθέσιμων εισιτηρίων δεν θα ξεπεράσουν τα 95 ευρώ.

Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινά την επόμενη εβδομάδα, ενώ όλες οι λεπτομέρειες για την πολυαναμενόμενη συναυλία είναι διαθέσιμες στο επίσημο website των U2, http://www.u2.com/tour/index/.

Α.Μ