Skip to main content

Οινοποιία Μαλαματίνα: Ένας χρόνος συνεργασίας με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Εμπνευσμένοι από το σύνθημα «ΠΑΟΚ ΡΕΤΣΙΝΑ ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ» πολλές εκπλήξεις περίμεναν τους φιλάθλους της ομάδας του ΠΑΟΚ με διαγωνισμούς και δράσεις της Οινοποιίας να σημειώνουν ρεκόρ συμμετοχών

Με τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου 2022 – 2023 σηματοδοτήθηκε και η ολοκλήρωση του πρώτου χρόνου της τριετούς χορηγικής συνεργασίας της Οινοποιίας Μαλαματίνα με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Εμπνευσμένοι από το σύνθημα «ΠΑΟΚ ΡΕΤΣΙΝΑ ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ» πολλές εκπλήξεις περίμεναν τους φιλάθλους της ομάδας του ΠΑΟΚ με διαγωνισμούς και δράσεις της Οινοποιίας να σημειώνουν ρεκόρ συμμετοχών.

Εκατοντάδες διπλά εισιτήρια διατέθηκαν μέσω Social Media διαγωνισμών της Μαλαματίνας, τα οποία πήραν φωτιά καθ’ όλη τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής σεζόν, δίνοντας την ευκαιρία στους τυχερούς φιλάθλους να παρακολουθήσουν τα εντός έδρας παιχνίδια της αγαπημένης τους ομάδας. Παράλληλα, εκατοντάδες ήταν και αυτοί που κέρδισαν διπλά εισιτήρια, μέσα από προωθητικές δράσεις έξω από το γήπεδο της Τούμπας, για τους επόμενους αγώνες εντός έδρας, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Εκατοντάδες ωστόσο ήταν και οι συλλεκτικές φιάλες και τα συλλεκτικά T-shirts με τον Δικέφαλο και το σύνθημα ΠΑΟΚ ΡΕΤΣΙΝΑ ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ που διατέθηκαν στους φιλάθλους της ομάδας, μέσα από τις δράσεις της ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ σε Social Media διαγωνισμούς, κερδίζοντας τον ενθουσιασμό και τις εντυπώσεις των φιλάθλων και όχι μόνο! Τα κυλικεία του γηπέδου είχαν στολιστεί με φιάλες με την συλλεκτική ετικέτα ΠΑΟΚ ΡΕΤΣΙΝΑ ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ.

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι στο πλαίσιο των δράσεων δεν έλειψαν και οι εκδηλώσεις σε επιλεγμένα μαγαζιά της πόλης στα οποία, οι τυχεροί θαμώνες είχαν την ευκαιρία να κερδίσουν δεκάδες διπλά εισιτήρια, με κληρώσεις που πραγματοποιούνταν σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους και κάλπη.

Ωστόσο, οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εδώ, καθώς ΠΑΟΚ – Μαλαματίνα υπόσχονται στις επόμενες ποδοσφαιρικές σεζόν ακόμα περισσότερες συναρπαστικές στιγμές γεμάτες δώρα, ενώ θα είναι συνοδοιπόροι και σε δράσεις πολύτιμου κοινωνικού έργου:

Την προσεχή αγωνιστική περίοδο, το Malamatina Arena Stadium, ένα νέο … φουσκωτό γήπεδο 12 μέτρων στα χρώματα του Δικέφαλου, που κατασκεύασε η Μαλαματίνα για να τιμήσει την συνεργασία της με τον ΠΑΟΚ, θα περιμένει του φίλαθλους του ΠΑΟΚ, για περισσότερους αγώνες και παγωμένη Μαλαματίνα! Οι νικητές θα επιβραβεύονται με συλλεκτικές φιάλες ρετσίνας ΠΑΟΚ ΡΕΤΣΙΝΑ ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ, ενώ οι φωτογραφίες και τα stories αναμένεται να σπάσουν κάθε ρεκόρ!

Παράλληλα, η Οινοποιία Μαλαματίνα, ως υποστηρικτής στο Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (Ε.Κ.Ε.) της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, PAOK Action, αναμένεται να ενισχύσει το πολύτιμο κοινωνικό έργο της ομάδας σε συγκεκριμένες δράσεις, αναδεικνύοντας με σεβασμό το λαοφιλές άθλημα του ποδοσφαίρου, αλλά και την αξία της αυθεντικής κοινωνικής προσφοράς.

«Στόχος της Οινοποιίας Μαλαματίνα για τις επόμενες αγωνιστικές περιόδους, έως το 2025, είναι να συνεχίσει να στηρίζει με τον καλύτερο τρόπο, δράσεις και προγράμματα της διοίκησης, των παικτών και του τεχνικού επιτελείου της ομάδας, της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, εντός και εκτός γηπέδου, παραμένοντας συνοδοιπόρος των φιλάθλων της ομάδας του Δικεφάλου σε όλες τις ασπρόμαυρες στιγμές τους. Μείνετε συντονισμένοι», καταλήγει η ανακοίνωση.