Skip to main content

Όλα γύρω από τον Giannis: Ειδικά στοιχήματα για το Μουντομπάσκετ

Στην Κίνα ο καλύτερος παίκτης του κόσμου είναι Έλληνας και δεν είναι άλλος από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τον αποκαλούμενο και Greek Freak

Δεν είναι και συχνό φαινόμενο να παίζει ο MVP του ΝΒΑ σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο. Το έχουμε δει στο παρελθόν, αλλά όχι πολλές φορές. Είναι ακόμη πιο σπάνιο δε, αυτό να συμβαίνει και αυτός ο παίκτης να μην είναι στο ρόστερ των ΗΠΑ. Κι όμως στην Κίνα ο καλύτερος παίκτης του κόσμου είναι Έλληνας και δεν είναι άλλος από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τον αποκαλούμενο και Greek Freak.

Το Μουντομπάσκετ του 2019 κινείται γύρω από τον σταρ των Μιλγουόκι Μπακς με όλους τους τρόπους. Από το αγωνιστικό κομμάτι, όπου για πρώτη φορά η Ελλάδα δίνεται ως τρίτο φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού, μέχρι τον τομέα του marketing. Και φυσικά δεν είναι μόνο αυτά. Εδώ μπαίνουν και στην εξίσωση οι στοιχηματικές. Οι μπουκ είναι σε εγρήγορση γύρω από το κορυφαία event του παγκοσμίου μπάσκετ και έχουν ήδη προσεγγίσει αρκετά από τα ενδεχόμενα της παρουσία τους Giannis στο παρκέ. Ας πάρουμε λοιπόν μία πρώτη γεύση για το τι μπορεί να αλιεύσει κανείς στους online bookmakers γύρω από τα ενδεχόμενα κατορθώματα του Αντετοκούνμπο στο παρκέ με τη φανέλα της γαλανόλευκης.

Κορυφαίες αποδόσεις σε ειδικά στοιχήματα για τον Γιάννη θα βρείτε στη Novibet.

Διψήφιος σε πόντους και ριμπάουντ

Φυσικά και η πρώτη και κυριότερη αγορά έχει να κάνει με τους πόντους του. Στους 22.5 έχει βγει το line, όριο που είναι σίγουρα υψηλό σύμφωνα με τα δεδομένα του σύγχρονου μπάσκετ. Και σε μία ομάδα, όπως είναι η εθνική μας, η οποία παραδοσιακά περιμένει πολλά από την άμυνα. Βέβαια η κλάση του Αντετοκούνμπο είναι τέτοια που σίγουρα δύσκολα θα έβγαινε το όριο κάτω από τους 20 πόντους.

Το ίδιο ισχύει και για τα ριμπάουντ. Ο Γιάννης δεν ξεχνά ποτέ την άμυνα, ακόμη και σε παιχνίδια που έχει σκοράρει 30άρες ή 40άρες. Τα αθλητικά του προσόντα είναι ανυπέρβλητα και σκεπάζει τα καλάθια και στις δύο μεριές του παρκέ. Οπότε το line για τα «σκουπίδια» έχει βγει στο 10.5 σε μία από τις κορυφαίες νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα. Έχοντας έφεση και στο επιθετικό ριμπάουντ, εκτός από το αμυντικό, είναι ευνόητο πως αν μένει στο παρκέ από 25 λεπτά και πάνω μπορεί να τελειώσει το τουρνουά με διψήφια συγκομιδή στον μέσο όρο.

Παραπέμπει σε double-double

Το όριο των πόντων και των ριμπάουντ του Αντετοκούνμπο παραπέμπουν σε double-double. Πόσα άραγε μπορεί να κάνει; Η αλήθεια είναι πως πιστεύουμε αρκετά. Μόνο στη φάση των ομίλων θα έχει ευκαιρία για έξι ματς. Βέβαια στα πιο εύκολα, ιδιαίτερα στην πρώτη φάση, ο Σκουρτόπουλος θα τον προφυλάξει όταν τα ματς κριθούν. Αλλά και πάλι μέχρι τότε μπορεί να έχει προλάβει να κάνει τη δουλειά. Σε κάθε περίπτωση το όριο των double-double του Γιάννη έχει βγει στα 4.5. Δεν είναι εύκολο, αλλά ούτε και ανέφικτο. Εξάλλου οι στοιχηματικές όταν βγάζουν αποδόσεις και όρια γνωρίζουν πολύ καλά τη δουλειά τους.

Παίζει όμως και το triple double, το οποίο είναι σαφέστατα πιο δύσκολο, αφού πρέπει να βρει διψήφια όρια σε ασίστ ή κοψίματα. Το πρώτο είναι πιο εφικτό, το δεύτερο σχεδόν αδύνατο.

Μοιράζει παιχνίδι

Είναι δεδομένο ότι ο Γιάννης θα έχει να αντιμετωπίσει την, επικεντρωμένη πάνω του, άμυνα των αντιπάλων. Είναι κάτι που πλέον έχει μάθει καλά από το ΝΒΑ και ειδικά στα φετινά πλέι οφ το ένιωσε πολύ καλά. Ο Αντετοκούνμπο έχει μάθει πια να το αντιμετωπίζει. Ξέρει πότε και που να πασάρει. Δεν είναι λοιπόν τυχαίο το γεγονός ότι ο μέσος όρος ανά παιχνίδι στις ασίστ που θα κάνει έχει βγει στις 4.5. Αν αναλογιστούμε μάλιστα ότι πολλές φορές θα πάρει την μπάλα μετά το κέντρο και θα προσπαθήσει να χτίσει αυτός την επίθεση, τότε πιστεύουμε ότι το συγκεκριμένο όριο παρότι παραπέμπει σε point guard, ίσως και να αποδειχτεί μικρό για τον σούπερ σταρ του Μουντομπάσκετ.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.