Skip to main content

Όλα έτοιμα για τη μεγάλη βραδιά και φιέστα του ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚτσήδες από κάθε σημείο του κόσμου, ένα ξεχωριστό σόου πυροτεχνημάτων και ένα φινάλε που θα κάνει τη νύχτα μέρα περιλαμβάνει το μενού της φιέστας!

Έτοιμοι να ζήσουν μία ημέρα που θα τους μείνει αξέχαστη και θα μνημονεύεται για πάντα είναι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αύριο καθώς το συγκρότημα του Ραζβάν Λουτσέσκου υποδέχεται τον Λεβαδειακό στην Τούμπα και ώρα 19:00 θέλοντας μόλις έναν βαθμό ώστε να κατακτήσει το πρωτάθλημα Ελλάδος και επίσημα για πρώτη φορά μετά από 34 χρόνια.

Οι άνθρωποι της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ σε συνεργασία με τον δήμο Θεσσαλονίκης και άλλους φορείς της πόλης αλλά και φυσικά με τους οπαδούς της ομάδας δουλεύουν πυρετωδώς σε απόλυτο συγχρονισμό όλη την εβδομάδα ώστε το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Θανάση Τζήλου να συνδυαστεί με μία φιέστα που θα μείνει εσαεί χαραγμένη σε όσους τυχερούς βρεθούν αύριο στο γήπεδο.

Το μενού της σπουδαίας βραδιάς και οι συστάσεις των Συνδέσμων Φίλων ΠΑΟΚ

Αρχικά θα υπάρξει ένα πεντάλεπτο σόου πυροτεχνημάτων που θα λάβει μέρος μετά τη λήξη του αγώνα από την  ταράτσα του Δεύτερου Γυμνασίου Άνω Τούμπας και μέσα από το γήπεδο του ΠΑΟΚ σε συνδυασμό με το σβήσιμο των προβολέων της Τούμπας.

Μετά την πραγματοποίηση της απονομής και την εξύψωση του τροπαίου από τα χέρια του Αντελίνο Βιεϊρίνια στον ουρανό θα ακολουθήσει ο γύρος του θριάμβου από τους ποδοσφαιριστές και το επιτελείο του Ραζβάν Λουτσέσκου ώστε να γνωρίσουν την αποθέωση.

Τέλος οι «ασπρόμαυροι» οπαδοί ετοιμάζονται να κλείσουν την αυριανή γιορτή με σπουδαίο τρόπο καθώς θα πραγματοποιήσουν ένα μεγαλειώδες σόου με πυρσούς κάνοντας τη νύχτα μέρα.

Μάλιστα, οι Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ εξέδωσαν ανακοίνωση μέσω της οποίας ζητούν να προστατευτεί η Τούμπα τόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα όσο και έπειτα στο πλαίσιο των πανηγυρικών εκδηλώσεων για τη φιέστα.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Ήρθε η μεγάλη πλέον ημέρα….
Φέρτε μου να πιώ να ξημερωθώ!!!!
Και φορώ ασπρόμαυρη φανέλα….
Φέρτε μου να πιώ να ξημερωθώ!!!!

Την Κυριακή 21/4 καλούμαστε όλοι να μαζέψουμε μέσα μας,  όλα όσα μας έχουν πληγώσει, όλα όσα μας έχουν στερήσει δεκαετίες τώρα και να επιτρέψουμε στην ομάδα και τους εαυτούς μας να δώσουν άλλη μια παράσταση, που αυτή την φορά όμως θα αποτελέσει την απαρχή όλων όσων ονειρευόμασταν και όλων όσων θα ακολουθήσουν τα επόμενα χρόνια.

Η Κυριακή 21/4 θέλουμε να είναι μία βραδιά που θα μείνει βαθιά χαραγμένη στην μνήμη την δική μας αλλά και την δική τους.

Την Κυριακή 21/4 κατακτάμε αυτό που κατακτήσαμε και πέρυσι, μόνο που αυτή την φορά είναι ανήμποροι να χαλάσουν την γιορτή μας!!!!

Την Κυριακή 21/4 καλούμαστε όλοι να στηρίξουμε την ομάδα με πάθος και τρέλα.

Σεβόμαστε αυτούς που μας οδήγησαν εδώ και τους δίνουμε το δικαίωμα να πανηγυρίσουν όπως τους αξίζει και θέλουν.

Καλούμε τον κόσμο που θα παραβρεθεί να ακολουθήσει και να βοηθήσει έμπρακτα στην δημιουργία μιας βραδιάς αξέχαστης για όλους.

Κασκόλ, σημαίες, μπλούζες και χαρτάκια ευπρόσδεκτα!!!!

Απαγορεύονται οι βιντεοσκοπήσεις, λήψεις από κινητά κτλ. Ζήστε το!!!! Μην το χάσετε!!!! Η φωνή μας το μεγαλύτερο μας όπλο.

Δεν μπαίνουμε μέσα στο γήπεδο, επιτρέπουμε στην ομάδα να πανηγυρίσει όπως θέλει με όλους μας.

Σεβόμαστε το Σπίτι μας!!!! Η ΤΟΥΜΠΑ μας είναι Ιερή και η είσοδος στους ομίλους πρέπει και θα κερδηθεί σε αυτή.

Η ΤΟΥΜΠΑ είναι το ΣΠΙΤΙ μας και ο Π.Α.Ο.Κ. η ζωή μας!!!!

Δεν ανάβουμε βεγγαλικά κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Προστατεύουμε την ομάδα μας από κάθε ενδεχόμενο.

Παραμένουμε στις θέσεις μας και αναμένουμε τη μεγάλη στιγμή της απονομής. Αποθεώνουμε ομάδα και παίκτες.

Έχουν κλείσει τα φώτα, είμαστε πια ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ και το «ΣΑΝ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ. ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ» ακούγεται σε όλη την Πόλη.

Έφτασε η στιγμή της απελευθέρωσης και καλούμαστε να δείξουμε το «φωτεινό» μας πρόσωπο.

Η ώρα της δικής μας γιορτής έχει μόλις φτάσει!!!!

Υ.Γ ΑΔΕΡΦΙΑ ΖΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ!!!!

Υ.Γ1 Π.Α.Ο.Κ. θυμήσου, ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ σε θέλουνε ακόμη και οι ΝΕΚΡΟΙ σου!!!!

Υ.Γ2 Και τον επόμενο Απρίλη και τον επόμενο Απρίλη, θα είμαστε ξανά ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!!

Υ.Γ4 Χρόνια πολλά Δικέφαλε Αετέ! 20/4/1926

Μετά τιμής

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΦΙΛΩΝ Π.Α.Ο.Κ».

ΠΑΟΚτσήδες από κάθε σημείο του πλανήτη στην Τούμπα για τη φιέστα

Οπαδοί του συλλόγου από κάθε μέρος του πλανήτη θα βρεθούν αύριο στην Τούμπα για τη μεγάλη βραδιά του ΠΑΟΚ με κορυφαία περίπτωση αυτή του Στάθη Αυγουστινιάτου που ταξίδεψε από το Χιούστον των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη.

Σημειώνεται πως ο κ. Αυγουστινάτος παρακολούθησε σήμερα τον αγώνα της ομάδας μπάσκετ με τον Κολοσσό στο «PAOK Sports Arena» με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ να αναφέρει:

«Ήρθε από την άλλη άκρη του κόσμου για τον ΠΑΟΚ Ο Στάθης Αυγουστινιάτος είναι στο «Παλατάκι» σήμερα, αλλά όλοι ξέρουμε για ποιον λόγο ήρθε από το Χιούστον στη Θεσσαλονίκη. Ήταν στο πρωτάθλημα του ’85 & φυσικά θα είναι αύριο στην Τούμπα, όπως όλοι για το πρωτάθλημα».

Πέραν των ΗΠΑ, το αυριανό… μενού περιλαμβάνει τον Καναδά, την Αυστραλία, την Γερμανία, την Αυστρία, την Αγγλία,  βαλκανικές χώρες και την Ελβετία ενώ σημειώνεται πως μέλη του «ασπρόμαυρου» συνδέσμου στη Ζυρίχη επισκέφθηκαν σήμερα τον θρυλικό Μάκη –Μανάβη- Μαυρομιχάλη που νοσηλεύεται στο Διαβαλκανικό Κέντρο.

Οι οδηγίες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα – Γιγαντοοθόνη στον Λευκό Πύργο

Τις λεπτομέρειες για το κυριακάτικο παιχνίδι εναντίον του Λεβαδειακού γνωστοποίησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

«Οι στιγμές που θα ακολουθήσουν θα είναι μοναδικές και θα γραφτούν στην ιστορία» αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, ενώ τονίζει πως θα στηθεί γιγαντοοθόνη στον Λευκό Πύργο για όσους δεν προμηθευτούν εισιτήριο.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση του «Δικεφάλου» αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων ενημερώνει πως οι θύρες για τον αγώνα εναντίον του Λεβαδειακού, τα εισιτήρια του οποίου έχουν εξαντληθεί, θα ανοίξουν στις 16:00. Παρακαλούμε πάρα πολύ για λόγους αυξημένης ασφάλειας, οι φίλαθλοι που δεν έχουν εισιτήριο να μην προσεγγίσουν το γήπεδο για αποφυγή της δικής τους ταλαιπωρίας αλλά και της ομαλής ροής ελέγχου όσων έχουν εισιτήριο.

Προφανώς ο αγώνας αυτός δεν θα είναι ο τελευταίος της Τούμπας, άρα παρακαλούμε θερμά τον κόσμο να προστατεύσει το γήπεδο από φθορές. Μετά το τέλος του αγώνα, στην περίπτωση του ευνοϊκού αποτελέσματος, παρακαλούμε τον κόσμο να παραμείνει στη θέση του, για να παρακολουθήσει το τελετουργικό της απονομής, για λόγους ασφαλείας και για την αποφυγή οποιασδήποτε τιμωρίας. Οι στιγμές που θα ακολουθήσουν θα είναι μοναδικές και θα γραφτούν στην ιστορία. Ζητούμε από τον κόσμο να δώσει τη δυνατότητα στην ομάδα να περάσει μπροστά από όλες τις θύρες και να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της σε όλους τους φιλάθλους!

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης θα τοποθετήσει γιγαντοοθόνη στον Λευκό Πύργο για όλους τους φιλάθλους που δεν έχουν εξασφαλίσει εισιτήριο.

Παλεύουμε όλοι μαζί ένα χρόνο και η στιγμή της δικαίωσης είναι κοντά. Στηρίζουμε την ομάδα να πάρει την απαραίτητη νίκη, για να γιορτάσουμε με σεβασμό και συγκίνηση όλοι μαζί!».