Skip to main content

Ολοκληρωμένες λύσεις ενέργειας: Και στη ΔΕΘ η λογική λέει nrg!

Πάρτε μέρος στο διαδραστικό quiz Save Your nrg και μπείτε αυτόματα στην κλήρωση για ένα από τα εννιά ηλεκτρικά πατίνια που χαρίζει η nrg κατά τη διάρκεια της ΔΕΘ

Από 9 έως 17 Σεπτεμβρίου, η nrg θα βρίσκεται στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, για να σας προσφέρει ολοκληρωμένες ενεργειακές λύσεις & πλούσια δώρα με το παιχνίδι Save Your nrg!

Το περίπτερο της nrg επιστρέφει για 2η συνεχόμενη χρονιά στη «Νύμφη του Θερμαϊκού», με αφορμή την 87η Έκθεση Θεσσαλονίκης, και παρουσιάζει όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εταιρείας στο ανανεωμένο περιβάλλον ενός σύγχρονου σπιτιού!

Ηλεκτρικό Ρεύμα και Φυσικό Αέριο, λύσεις Ηλεκτροκίνησης με το μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστών στη χώρα και τη βραβευμένη εφαρμογή incharge, ποικιλία προϊόντων και υπηρεσιών Smart Home, καθώς και Φωτοβολταϊκά για τη στέγη του σπιτιού και της επιχείρησης, συνθέτουν για τον επισκέπτη ένα καινοτόμο εκθεσιακό περιβάλλον, που συνδυάζει την οικεία ατμόσφαιρα ενός σύγχρονου σπιτιού με την εμπεριστατωμένη ενημέρωση πάνω στις ολοκληρωμένες ενεργειακές λύσεις που προσφέρει η εταιρεία. Οι nrg experts θα είναι, φυσικά, επίσης παρόντες και διαθέσιμοι να λύσουν κάθε απορία πάνω σε ζητήματα ενέργειας, με τη βοήθεια πλούσιου οπτικοακουστικού υλικού.

Παράλληλα, η παρουσία της nrg στη ΔΕΘ θα έχει και τα… τυχερά της, καθώς όσοι επισκεφθούν το περίπτερο θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν το παιχνίδι Save Your nrg, ένα διαδραστικό quiz που φιλοδοξεί να τεστάρει τις γνώσεις σας πάνω στην ενέργεια, προσφέροντας πολύτιμα tips εξοικονόμησης για τη βελτιστοποίηση της ενεργειακής απόδοσης του σπιτιού σας. Το καλύτερο; Η συμμετοχή στο παιχνίδι σας βάζει αυτόματα στην κλήρωση για ένα από τα εννιά ηλεκτρικά πατίνια που χαρίζει η nrg στις εννιά μέρες ΔΕΘ!

Η συμπρωτεύουσα, λοιπόν, φόρεσε για ακόμη μια φορά τα καλά της, η ΔΕΘ άνοιξε τις πόρτες της για να υποδεχτεί τους επισκέπτες της, και η nrg δεν θα μπορούσε να λείπει από τα δρώμενα!

Επισκεφθείτε κι εσείς το περίπτερο, βρείτε τις ενεργειακές λύσεις που ψάχνετε για το σπίτι ή και την επιχείρησή σας, και μην ξεχάσετε να παίξετε το Save Your nrg, για να διεκδικήσετε ένα από τα εννιά ηλεκτρικά πατίνια που κληρώνει!

Γιατί και στη ΔΕΘ, για ολοκληρωμένες λύσεις ενέργειας που κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη, η λογική λέει nrg!