Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020
x

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ROUTES 2009 ΓΙΑ ΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ

"Πρωταθλητής Ευρώπης" το αεροδρόμιο της Αθήνας

H μεγαλύτερη παγκόσμια συνάντηση αεροδρομίων και αεροπορικών εταιρειών, τα ROUTES 2009, που ολοκληρώθηκε στο Πεκίνο, ανέδειξε "πρωταθλητή Ευρώπης" το αεροδρόμιο της Αθήνας. Με τις ψήφους των αεροπορικών εταιρειών από όλο τον κόσμο, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών βραβεύτηκε ξανά ως το καλύτερο αεροδρόμιο στην Ευρώπη στο αεροδρομιακό μάρκετινγκ, για τη συνεχή και δυναμική υποστήριξη που προσφέρει στις αναπτυξιακές προσπάθειες και τα προγράμματα των εταιριών.

Η νέα βράβευση των αεροπορικών εταιρειών προς το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών αποκτά ιδιαίτερη αξία, όπως τονίζεται: Το αεροδρόμιο της Αθήνας ήταν το 2009 το μοναδικό μεγάλο ευρωπαϊκό αεροδρόμιο που κατάφερε να έχει αύξηση των δρομολογίων του, αφού μέχρι τώρα μέσα στη χρονιά που διανύουμε, τα προγράμματα υποστήριξης του ΔΑΑ έφεραν 12 νέες αεροπορικές εταιρείες (Air Arabia, Baboo, Cimber Sterling, Libyan. Lvov, Transavia, Atlant-Souyz Airlines, Athens Airways, Etihad, Pegasus, Hellenic Imperial και Sun Express) και οκτώ νέους διεθνείς προορισμούς (Νίκαια, Άμπου Ντάμπι, Σάρζα, Τρίπολη, Βεγγάζη, Καζαμπλάνκα, Κρασνοντάρ και Σμύρνη).

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών πρώτευσε μεταξύ όλων των ευρωπαϊκών αεροδρομίων, ενώ επίσης διακρίσεις στην ίδια κατηγορία έλαβαν τα αεροδρόμια του Άμστερνταμ και των Βρυξελλών.A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ