Skip to main content

Ομάδα ποδοσφαίρου τίμησε τον άνδρα που αφόπλισε τον μακελάρη της ΔΟΥ Κοζάνης

Μαζί με τον διευθυντή και μια υπάλληλο της εφορίας, ο Παναγιώτης Παρίσης κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον δράστη με το τσεκούρι.

Η γενναία του πράξη είχε ως αποτέλεσμα να σωθούν δεκάδες άνθρωποι από το μακελειό που συγκλόνισε τη χώρα μας τον Ιούνιο του 2020. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Παρίση που εργαζόταν στη ΔΟΥ Κοζάνης όταν ο αδίστακτος άνδρας με το τσεκούρι μπήκε στην εφορία για να σκορπίσει τον θάνατο.

Ο ίδιος, σε μια πράξη ηρωισμού και αυτοθυσίας κατάφερε μαζί με τον διευθυντή της ΔΟΥ, Ιωάννη Ποδιώτη και μια ακόμα υπάλληλο να αφοπλίσουν τον δράστη, συμβάλλοντας στη σύλληψη του.

Σε ένδειξη ευγνωμοσύνης και αναγνώρισης για τη σπουδαία πράξη του, το ΔΣ - Α.Ε. Περδίκκα -ομάδας του ομώνυμου χωριού στον δήμο Εορδαίας- όπου ο Παναγιώτης Παρίσης διατελεί προπονητής και υπεύθυνος τμημάτων υποδομής, προχώρησε στη βράβευσή του.

Ο πρόεδρος της ομάδας Στάθης Τιμωνίδης, ο ταμίας της ΕΠΣ Κοζάνης, Ιωάννης Δίκας και ο διευθυντής του ΕΦΚΑ Πτολεμαΐδας Κώστας Μίχος βρέθηκαν στη βράβευση που έγινε παρουσία των παικτών, που τίμησαν τον δικό τους άνθρωπο.