Πέμπτη 2 Απριλίου 2020
x

ΟΠΑΔΟΙ ΑΡΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ: ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

«Η μόνη απαίτηση που έχει ο κόσμος από τους παίκτες είναι να δίνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο», υπογράμμισε η αντιπροσωπεία του «Super 3».

Το «παρών» στη σημερινή προπόνηση του Άρη στο Νέο Ρύσιο πριν τη φιλική αναμέτρηση επί του Αγροτικού Αστέρα στον Εύοσμο έδωσε αντιπροσωπεία του «Super 3» μιλώντας στους παίκτες.

Συγκεκριμένα και όπως μεταδίδει το «Pressaris», ο «κιτρινόμαυρος» σύνδεσμος ήθελε να στείλει το δικό του μήνυμα μετά τις δύο εντός έδρας ήττες της ομάδας:

«Η μόνη απαίτηση που έχει ο κόσμος του Άρη από τους παίκτες είναι να προσπαθεί και να δίνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο…» τονίστηκε αρχικά, υπογραμμίζοντας με έμφαση ότι: «Παρά τον αποκλεισμό από την Μόλντε, ο κόσμος ήταν περήφανος και χαρούμενος μόνο και μόνο για την προσπάθεια που δείξατε στο παιχνίδι και επειδή είδε ότι οι παίκτες τα έδωσαν όλα με την ψυχή τους…».

Σε ό,τι αφορά την έλευση του νέου τεχνικού οι οργανωμένοι επίσης τόνισαν ότι: «Θα έρθει ένας καινούριος προπονητής και πρέπει όλοι να δείξετε του ότι είστε μία οικογένεια και όποια λάθη και αν γίνανε είστε διατεθειμένοι να τα αλλάξετε…» επαναλαμβάνοντας πολλές φορές: «Λειτουργήστε σαν ομάδα, σαν μία οικογένεια, σαν μια γροθιά. Βγάλτε ψυχή δώστε τα πάντα μέσα στο γήπεδο και ο κόσμος θα είναι μαζί σας».

Επίσης ιδιαίτερη αναφορά έκαναν για τον κόσμο που στερείται αρκετά πράγματα για να βρεθεί δίπλα στην αγαπημένη του ομάδα είτε με χιόνια, είτε με βροχή. «Υπάρχουν άνθρωποι που είναι άνεργοι ή δουλεύουν για ελάχιστα ευρώ τον μήνα και η μόνη τους χαρά είναι να έρθουν την Κυριακή στο γήπεδο να σας δουν», ενώ τους είπαν ακόμα: «Βλέπετε το μπάχαλο που γίνεται με το VAR και πως ορμάνε οι αντίπαλοι και τι δυσπιστία υπάρχει. Όταν πάνε να μας βλάψουν να αντιδράτε σαν οικογένεια για τα συμφέροντα της ομάδας».

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ