Skip to main content

Οργισμένη αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα σχόλια σε βάρος οπαδών της

Γίνεται λόγος για τα απαράδεκτα σχόλια Ολλανδού δημοσιογράφου, που καταφέρθηκε απαξιωτικά σε βάρος των φίλων του ΠΑΟΚ και των Ελλήνων πολιτών.

Ιδιαίτερος προβληματισμός φαίνεται πως επικρατεί στον επίσημο ΠΑΟΚ μετά τον τρόπο με τον οποίο ήρθε ο αποκλεισμός της ομάδας χθες από τον Άγιαξ, με το αποτέλεσμα να καθορίζεται εν πολλοίς από τις αποφάσεις του Άγγλου διαιτητή της αναμέτρησης.

Όπως επισημαίνεται μάλιστα από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, «στο κορυφαίο επίπεδο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου μερικά πράγματα δεν μπορούν να γίνουν ανεκτά. Δε θα σταθούμε στα λάθη του διαιτητή που εν πολλοίς καθόρισαν το τελικό αποτέλεσμα. Θεωρούμε την τιμωρία του δεδομένη και επιβεβλημένη».

Ωστόσο, σύμφωνα με τον Δικέφαλο του Βορρά, «πέρα και πάνω, όμως, από τα λάθη που καθορίζουν το αποτέλεσμα, θεωρούμε απαράδεκτο το ποδόσφαιρο να γίνεται αφορμή για ρατσιστικά σχόλια κάθε είδους.

Τα απαράδεκτα σχόλια του δημοσιογράφου του καναλιού Ziggo (μεγάλου χορηγού του Άγιαξ), Sierd de Vos, εναντίον των φιλάθλων του ΠΑΟΚ και των Ελλήνων πολιτών, είναι ένα επικίνδυνο φαινόμενο στις παρυφές του ποδοσφαίρου.

Μια - καθυστερημένη έστω - επανόρθωση είναι το λιγότερο που πρέπει να απαιτηθεί από τους υπεύθυνους του καναλιού και μια συνολική αποτίμηση της χθεσινής ντροπιαστικής βραδιάς για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο πρέπει να απαιτηθεί από την UEFA».