Skip to main content

ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ: Την έδρα της Α΄ Θεσσαλονίκης κρατάει ο Νίκος Ανδρουλάκης - Εκτός Βουλής ο Χάρης Καστανίδης

Τις προσεχείς ημέρες θα οργανωθεί πλήρως το γραφείο του προέδρου στη Θεσσαλονίκη - Το «ευχαριστώ» Ανδρουλάκη στον Καστανίδη

Την έδρα της Α΄ Θεσσαλονίκης θα κρατήσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, με αποτέλεσμα να μένει εκτός κοινοβουλίου ο Χάρης Καστανίδης.

Δεδομένου μάλιστα ότι το ΠΑΣΟΚ έχασε και την έδρα στη Β΄ Θεσσαλονίκης, όπου πρώτευσε ο Θανάσης Γλαβίνας, το κόμμα μένει χωρίς εκλεγμένο τοπικό βουλευτή στον νομό. 

Για το θέμα υπήρξε ανακοίνωση το μεσημέρι του Σαββάτου βάζοντας τέλος στο θρίλερ για το πώς θα κινηθεί ο κ. Ανδρουλάκης και τι θα γίνει με τον πρώτο σε σταυρούς υποψήφιο βουλευτή και παλιό στέλεχος του κόμματος Χάρη Καστανίδη.

Ο κ. Ανδρουλάκης ευχαριστεί στην ανακοίνωση τον κ. Χάρη Καστανίδη, τους υποψηφίους της εν λόγω περιφέρειας καθώς και τα στελέχη και τους υποψηφίους της παράταξης σε όλη τη χώρα για τον αγώνα που έδωσαν και τη συμβολή τους στην ενίσχυση της δυναμικής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Γνωστοποιείται επίσης ότι τις προσεχείς ημέρες θα οργανωθεί πλήρως το γραφείο του προέδρου στη Θεσσαλονίκη.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, τέλος θα προτείνει τον κ. Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο για Ε΄ Αντιπρόεδρο της Βουλής και τον κ. Μανώλη Χριστοδουλάκη για Γραμματέα του Προεδρείου της Βουλής.