Skip to main content

Ορκίστηκε η νέα δημοτική αρχή Κασσάνδρας

«Θα είμαι δήμαρχος όλων των κατοίκων», τόνισε η Αναστασία Χαλκιά

Ορκίστηκε το απόγευμα της Παρασκευής η νέα δημοτική αρχή Κασσάνδρας και η δήμαρχος Αναστασία Χαλκιά. Οι 25 δημοτικοί σύμβουλοι, οι πρόεδροι και τα κοινοτικά συμβούλια συμμετείχαν στην τελετή ορκωμοσίας που έλαβε χώρα στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κασσάνδρειας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η δήμαρχος Αν. Χαλκιά, στην ομιλία της, εμφανίστηκε συγκινημένη και ενωτική, ευχαριστώντας τον κόσμο που την επανεξέλεξε, κάτι που όπως είπε έχει να σημειωθεί ιστορικά, πάνω από 20 χρόνια τώρα.

Η κ. Χαλκιά δεσμεύτηκε ότι «θα ασκήσει διοίκηση με πνεύμα ενωτικό χωρίς ίχνος αλαζονείας, με σεβασμό σε κάθε άποψη, χωρίς διακρίσεις, πάντα με γνώμονα την διαφάνεια και τις αξίες που διέπουν το Αυτοδιοικητικό έργο, και τη δημοκρατία μας». 

Image

«Θα συνεχίσω να είμαι δήμαρχος όλων των κατοίκων του δήμου χωρίς διακρίσεις με αιχμή του δόρατος τις αρχές της δικαιοσύνης, της νομιμότητας και του ανθρωπισμού. Με απόλυτο σεβασμό και έμπρακτη αγάπη προς τον συνάνθρωπο και την κοινωνία», είπε χαρακτηριστικά. 

Επιπλέον, όπως ανέφερε, θα επιδιώξει συνεργασία με όλες τις παρατάξεις που απαρτίζουν το νέο δημοτικό συμβούλιο προκειμένου «να αρχίσει να σηκώνεται το οικοδόμημα που λέγεται ανάπτυξη του βιώσιμου δήμου».

Στην τελετή ορκωμοσίας του νέου δημοτικού συμβουλίου παρευρέθηκαν οι Βουλευτές του νομού κ.Ι.Γιώργος,Απ.Πάνας η αντιπεριφερειάρχης Κ.Ζωγράφου εκπρόσωποί των σωμάτων ασφαλείας ,πλήθος κόσμου, φίλοι και συγγενείς των αιρετών, που τους ευχήθηκαν καλή αρχή και καλή δύναμη στο έργο τους.