Skip to main content

Ορκίζεται αύριο το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Νεάπολης-Συκεών

Tο νέο Δημοτικό Συμβούλιο είναι ανανεωμένο κατά 46,35%, καθώς από τα 41 μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου τα 19 αποτελούν νέα πρόσωπα.

Ορκίζονται αύριο, Τετάρτη 21 Αυγούστου, τα μέλη του νέου Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Νεάπολης-Συκεών, όπως επίσης και τα μέλη των Συμβουλίων των Δημοτικών Κοινοτήτων, τα οποία αναλαμβάνουν τα καθήκοντά τους την 1η Σεπτεμβρίου, με τετραετή θητεία.

Την ορκωμοσία θα τελέσει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας, στις 6 το απόγευμα, στο Δημαρχείο Νεάπολης-Συκεών (πρώην αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου, αυλόγυρος Δημαρχείου), στη συμβολή των οδών Στρ. Στεφ. Σαράφη & Ι. Μιχαήλ 1, στις Συκιές, με τους συμβούλους να δίνουν τον θρησκευτικό ή πολιτικό όρκο.

Υπενθυμίζεται ότι το Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Νεάπολης-Συκεών συγκροτείται από 41 δημοτικούς συμβούλους, με την παράταξη «Νέα Αυτοδιοίκηση-Σίμος Δανιηλίδης» να καταλαμβάνει 23 έδρες, την «Κοινωνική Συνεργασία» με επικεφαλής τον Ηλία Ζάχαρη να καταλαμβάνει οκτώ έδρες, το «Άλμα στο Μέλλον» με επικεφαλής τον Λάζαρο Ωραιόπουλο να καταλαμβάνει έξι έδρες, και από δύο έδρες να καταλαμβάνουν η «Λαϊκή Συσπείρωση» (Χαράλαμπος Βέλλης) και «η Πόλη αλλιώς» (Ιωάννης Λαθήρας).

Να σημειωθεί ότι το νέο Δημοτικό Συμβούλιο είναι ανανεωμένο κατά 46,35%, καθώς από τα 41 μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου τα 19 αποτελούν νέα πρόσωπα.