Skip to main content

Oscars 2024: Αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη κινηματογραφική τελετή

Τα τελευταία προγνωστικά

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τη μεγαλύτερη γιορτή του κινηματογράφου, την απονομή των φετινών Όσκαρ 2024.

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στο «Dolby Theatre» του Λος Άντζελες, ώστε να είναι όλα έτοιμα για την αυριανή λαμπερή βραδιά.

Η τελετή έχει να κάνει με το σινεμά, και τα προσωπικά επιτεύγματα, ενισχύεται όμως και από την εξωτερική εικόνα των ηθοποιών, που σε κάποιες ώρες θα περπατήσουν πάνω στο κόκκινο χαλί.

«Τα κοσμήματα είναι τέχνη που φοριέται. Πιστεύω ότι το να τα βλέπω φορεμένα από τη Ντούα Λίπα, να τα βλέπω φορεμένα από την Έμιλι Μπλάντ, να τα βλέπω από τη Σελένα Γκόμεζ, απλώς τονίζει την ομορφιά των αντικειμένων. Ο Ζαν Σλαμπερζέ, ο οποίος είναι ένας από τους μεγάλους σχεδιαστές μας, έλεγε πάντα ότι ένα κόσμημα δεν είναι ποτέ πλήρως ολοκληρωμένο μέχρι να φορεθεί» λέει η επικεφαλής Γεμμολόγος, Βικτόρια Ρέινολντς.

Στα προγνωστικά, οι περισσότεροι στοιχηματίζουν ότι το βραβείο καλύτερης ταινίας θα κερδίσει το «Όπενχαιμερ».

«Νομίζω ότι το”Oppenheimer” έχει σχεδόν κλειδώσει στο βραβείο καλύτερης ταινίας. Τώρα, υπάρχουν κάποιοι που ακόμα πιστεύουν ότι θα το πάρει το “Poor Things” και ίσως ακόμη και η “Ανατομία μιας Πτώσης” να έχει ελάχιστες πιθανότητες να “τρυπώσει”. Εγώ δεν το νομίζω”» ανέφερε ο κριτικός κινηματογράφου, Τιμ Κογκσέλ.

Στέλνοντας το δικό τους μήνυμα, αρκετοί καλλιτέχνες ζήτησαν εκεχειρία στις εμπόλεμες περιοχές.

Πηγή: ΕΡΤNews