Skip to main content

Ουαγκέ: Ευχαριστώ ΠΑΟΚ και Μπαρτσελόνα αλλά και τους οπαδούς για τη στήριξη

Ο Σενεγαλέζος θέλησε να ενημερώσει τον κόσμο για την κατάσταση της υγείας τους ενώ ευχαρίστησε τον ΠΑΟΚ αλλά και τους οπαδούς για την στήριξη.

Εξαιρετικά άτυχος στάθηκε στο παιχνίδι με τον Άρη ο Μούσα Ουαγκέ καθώς σε προσπάθεια του να σώσει το γκολ, χτύπησε σοβαρά το γόνατο του στο δοκάρι και θα μείνει εκτός τουλάχιστον για εννέα μήνες.

Με μια ανάρτηση του στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλησε να ενημερώσει τον κόσμο για την κατάσταση της υγείας τους καθώς και να ευχαριστήσει τον ΠΑΟΚ αλλά και τους οπαδούς για την στήριξη.

Ο Σενεγαλέζος βρίσκεται στην Βαρκελώνη για την αποθεραπεία του ενώ υποβλήθηκε στην πρώτη επέμβαση για την επιδιόρθωση της ζημιάς που υπέστη στον επιγονατιδικό τένοντα.

Αναλυτικά ανέφερε:

«Γεια σε όλους! Απλά θέλω να ξέρετε πως είμαι καλά και ήδη στον δρόμο για την επάνοδό μου. Θα χρειαστεί χρόνος, ωστόσο θα επιστρέψω πιο δυνατός από ποτέ!

Ευχαριστώ πολύ το ιατρικό επιτελείο του ΠΑΟΚ, της Μπαρτσελόνα, τους συμπαίκτες μου καθώς και τους οπαδούς για τις ευχές και την υποστήριξη μετά τον τραυματισμό μου».