Skip to main content

Π. Κόκκαλης: Πιο εύκολα δεκάρι στον ΠΑΟΚ παρά ηγέτης του ΣΥΡΙΖΑ

«Το ποδόσφαιρο δεν είναι χώρος για να τσακωνόμαστε, αλλά να περνάμε καλά. Είναι κοινό αγαθό», δήλωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Πιο εύκολα με φαντάζομαι δεκάρι στον ΠΑΟΚ, παρά ηγέτη του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε χαριτολογώντας ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κόκκαλης, απαντώντας σε ερώτηση για το εάν φαντάζεται τον εαυτό του επικεφαλής στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash, ο κ. Κόκκαλης αναφερόμενος στο νέο ΣΥΡΙΖΑ που συγκροτείται υπό τον Αλέξη Τσίπρα, τόνισε: «Θέλω να συνεισφέρω με τον τρόπο που μπορώ στη δημιουργία μίας μεγάλης προοδευτικής παράταξης», ενώ σε ερώτηση για το αν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό του ως ηγέτη της νέας Προοδευτικής Συμμαχίας, απάντησε: «Πιο εύκολα με φαντάζομαι… δεκάρι στον ΠΑΟΚ, παρά ηγέτη της Παράταξης».

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μάλιστα, έβαλε και τέλος στις φήμες περί εμπλοκής του με τον Ηρακλή, καθώς αρχικά επισήμανε με αρκετή δόση χιούμορ: «Μετά τον Σέμο (σ.σ. αναφέρεται στο επικίνδυνο τάκλιν στον Τζιοβάνι τον Ιούλιο του 1999), ούτε να ακούσω δεν θέλω για τον Ηρακλή», ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν θέλω να ασχοληθώ με καμία ομάδα, ούτε στην Ελλάδα, ούτε στη Θεσσαλονίκη και ούτε πουθενά».

Σχετικά με τη νοσηρή κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τη συνάντηση που είχε ο κ. Γεραπετρίτης με τη FIFA και την UEFA προκειμένου να προσκληθούν στην Αθήνα ώστε να υπογραφεί «μνημόνιο συνεργασίας» για την «ανάταση και επανεκκίνηση της κατάστασης, ο κ. Κόκκαλης τόνισε: «στο εξωτερικό κανείς δεν ασχολείται με το ελληνικό ποδόσφαιρο και μετά βίας ασχολήθηκαν με τον κ. Γεραπετρίτη. Το ποδόσφαιρο δεν είναι χώρος για να τσακωνόμαστε, αλλά να περνάμε καλά. Είναι κοινό αγαθό».