Skip to main content

Π.Ψωμιάδης: «Θα είμαι υποψήφιος για την αρχηγία της ΝΔ»

Το κόμμα χρειάζεται πρόεδρο που να οδηγήσει στη νίκη τόνισε ο νομάρχης. Για άλλους δύο υποψηφίους έκανε λόγο.
Τη βούλησή του να μπεί στη μάχη για την ηγεσία της ΝΔ, μετά την παραίτηση του Κ. Καραμανλή, εξέφρασε πριν λίγο ο νομάρχης Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης.

«θα αγωνιστώ για μία μόνο υποψηφιότητα. Η ΝΔ χρειάζεται ένα άτομο πουνα την οδηγήσει στη νίκη, στην ελπίδα, στην άνοιξη» δήλωσεχαρακτηριστικά ο κ. Ψωμιάδης.

Ο κ. Ψωμιάδης δήλωσε πως είχε τηλεφωνική επικοινωνία με ακόμη δύο υποψηφίους, ενώ υποστήριξε πως ακόμη τρία άτομα στοχεύουν στην προεδρία του κόμματος.

«Πρέπει να ακουστεί η αυτόνομη φωνή της Μακεδονίας» δήλωσε ο νομάρχης, οποίος κατήγγειλε την ενδεχόμενη κατάργηση από το ΠΑ.ΣΟ.Κ του Υπουργείου Μακεδονίας- Θράκης.

Επιπλέον, ο νομάρχης υποστήριξε πως τον στηρίζουν πολλά στελέχη του κόμματος, που προέρχονται από τη Βόρεια Ελλάδα, ενώ συμπλήρωσε πως πρόκειται για μία προσπάθεια που ξεκίνησε εδώ και μήνες. «Έχω πάρει τα μηνύματα του λαού» τόνισε.
Δήλωσε ακόμη οτι θα συστρατευθεί με όποιον υποψήφιο τον πείσει για το προγραμμά του.

Τη πεποίθησή του ότι θα είναι ένας δύσκολος αγώνας εξέφρασε ο κ. Ψωμιάδης λέγοντας πως «γνωρίζω πως θα παλέψω με καρχαρίες και σημαδεμένη τράπουλα».
Ερωτηθείς  εάν είχε εκφράσει τη βούλησή του στον κ. Καραμανλή ο κ. Ψωμιάδης απάντησε: «Το κόμμα δεν ανήκει σε κανέναν αρχηγό. Αφέντης μου είναι ο λαός».