Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021
x

ΠΑΕ ΑΡΗΣ: ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΚΑΕ

Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ αποφάσισε στα επερχόμενα ντέρμπι με την Α.Ε.Κ. και τον Παναθηναϊκό να δώσει στη κυκλοφορία κουπόνια ενίσχυσης της ομάδας.

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την έναρξη διάθεσης εμπορικών κουπονιών στα ντέρμπι με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας για την επιθυμία στήριξης και σκοπεύει να διαθέσει μέρος των χρημάτων στην ΚΑΕ.

Στην ανακοίνωσή της, η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ στάθηκε στο έντονο ενδιαφέρον του κόσμου να στηρίξει τη φετινή προσπάθεια. «Τα μηνύματα που λαμβάνουμε εδώ και καιρό από τον κόσμο μας είναι πολλά. Η επιθυμία των φιλάθλων μας να σταθούν αρωγοί στην προσπάθεια της ΠΑΕ και της ομάδας μας, στη δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε όλοι μας, είναι πράγματι συγκινητική. Ένα «ευχαριστώ» είναι το λιγότερο...

Ανταποκρινόμενη, λοιπόν, στην επιθυμία σας, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ αποφάσισε στα επερχόμενα ντέρμπι με την Α.Ε.Κ. και τον Παναθηναϊκό να σας δώσει τη δυνατότητα να στηρίξετε εμπράκτως, για μια ακόμη φορά, την ομάδα μας.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι ξεκίνησε η διάθεση εμπορικού κουπουνιού, σε συνεργασία με την «ΑΡΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ», ενόψει των δύο αγώνων της ομάδας μας στο Κλεάνθης Βικελίδης με την Α.Ε.Κ. (14/01) και τον Παναθηναϊκό (17/01).

Ο κάτοχός του δικαιούται ισόποση δωροεπιταγή αξίας 5 ευρώ για αγορές του από την «ΑΡΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ» ύψους 49,99 ευρώ (ή παραπάνω ποσού) ως τις 30 Ιουνίου 2021.

Όσοι το επιθυμούν μπορούν να αγοράσουν ηλεκτρονικά το κουπόνι τους, μέσω της TICKETMASTER, στην τιμή των 5 ευρώ.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θέλει να διευκρινίσει ότι ένα μέρος των χρημάτων που θα συγκεντρωθούν θα δοθεί για την ενίσχυση της ΚΑΕ ΑΡΗΣ. Ο Αυτοκράτορας μας χρειάζεται και είμαστε όλοι δίπλα του...», αναφέρει.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ