Skip to main content

ΠΑΕ ΠΑΟΚ για -7: Τίποτα δεν εξυφάνθηκε τυχαία-Δεν εκδικάστηκε η ουσία

Η πρώτη αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην ανακοίνωση της ποινής από το Μονομελές Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο της Super League.

Στον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, και τα μέλη της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού συγκεντρώνει τα βέλη του ο ΠΑΟΚ, σε μία πρώτη αντίδραση για την ποινή αφαίρεσης 7 βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα για την υπόθεση πολυϊδιοκτησίας με την Ξάνθη, που επιβλήθηκε σήμερα από το Μονομελές Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο της Super League.

«Η ανακοίνωση ποινής πάνω σε ένα κακοστημένο έργο της ΕΕΑ, χωρίς ουσιαστική εκδίκαση της υπόθεσης από κανονικό δικαστήριο, απλώς αποδεικνύει ότι τίποτα δεν εξυφάνθηκε τυχαία», αναφέρει αρχικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και συμπληρώνει: «Ούτε η καταγγελία, ούτε η σύνθεση της ΕΕΑ».

Στους δυο ακόμη βαθμούς δικαστηρίων, προσθέτει ο Δικέφαλος, «θα επιμείνουμε στην εκδίκαση της ουσίας της υπόθεσης, μέχρις ότου καταρριφθεί το εκτρωματικό ευφυολόγημα μιας επιτροπής που στελεχώθηκε από τον πολιτικό της προϊστάμενο Λευτέρη Αυγενάκη για να υπηρετήσει το κυνήγι του ΠΑΟΚ».

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο ΠΑΟΚ επιμένει ότι θα συνεχίσει μέχρι τέλους την υπόθεση, προσφεύγοντας και στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, αλλά και στο Διαιτητικό Δικαστήριο, το CAS.