Skip to main content

Παγκόσμια Ημέρα Αλευριού: Ανάδειξη των ελληνικών ποικιλιών σίτου μέσω του έργου GrWheat

Το έργο αποσκοπεί στη σύνδεση της καλλιέργειας με τη βιομηχανία τροφίμων, με στόχο την παραγωγή ποιοτικών εξειδικευμένων προϊόντων άλεσης

Τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα Αλευριού, η οποία γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 20 Μαρτίου, το Ινστιτούτο Εφαρμοσμένων Βιοεπιστημών του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ), ως συντονιστής φορέας του έργου GrWheat, επισημαίνει τη σημασία ανάδειξης των τοπικών ποικιλιών σίτου, ως μοχλός στήριξης της ελληνικής παραγωγής αλεύρων.

Διαβάστε περισσότερα στη Greenagenda.gr