Skip to main content

Πάμε Στοίχημα Tipsters: Η δράση δεν σταματά ποτέ με προβλέψεις από τους κορυφαίους παίκτες, αθλητικά νέα και απίθανα δώρα

Τι προτείνουν οι κορυφαίοι tipsters στα μεγάλα ματς των ευρωπαϊκών κυπέλλων;

Η κορυφαία ψηφιακή κοινότητα παικτών στην Ελλάδα βρίσκεται στα καταστήματα ΟΠΑΠ. Οι Tipsters από το Πάμε Στοίχημα, μοιράζονται τις στοιχηματικές προβλέψεις τους για τα αθλητικά γεγονότα παίζοντας ή σκανάροντας μέσω του OPAP Store App, βλέπουν τις στοιχηματικές προτάσεις άλλων tipsters και ενημερώνονται για την αθλητική δραστηριότητα. Επιπλέον, οι παίκτες που συμμετέχουν στην κοινότητα των Tipsters, μαζεύουν πόντους και ανεβαίνουν θέσεις στον μηναίο πίνακα κατάταξης, με τους 10 πρώτους κάθε μήνα να κερδίζουν απίθανα δώρα.

«Οι χρήστες της εφαρμογής δημιουργούν το δικό τους προφίλ και αλληλοεπιδρούν μεταξύ τους σε ένα μοντέρνο, ψηφιακό περιβάλλον. Ήδη περισσότεροι από 60.000 παίκτες του Πάμε Στοίχημα έχουν εγγραφεί στην κοινότητα των Tipsters», αναφέρει ο Λευτέρης Καρατζάς, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στις Σέρρες. «Παίζοντας μέσα από το ΟPAP Store App ή σκανάροντας εντός 30 λεπτών το δελτίο μετά την τοποθέτησή του, ανεβαίνει στην κοινότητα των Tipsters. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να μην έχει ολοκληρωθεί η διευθέτησή των δελτίων που σκανάρονται. Όσοι συμμετέχουν στην κοινότητα των Tipsters διεκδικούν πλούσια δώρα μέσω από τους μηνιαίους πίνακες κατάταξης. Για να διεκδικήσουν οι παίκτες ένα από τα 10 έπαθλα θα πρέπει να έχουν ανεβάσει τουλάχιστον 5 δελτία. Μόνο οι 10 πρώτοι διεκδικούν τα δώρα», συμπληρώνει.

Image

Οι πίνακες κατάταξης

Εκτός από τον συνολικό πίνακα κατάταξης, οι παίκτες μπορούν να ανταγωνίζονται μεταξύ τους και στο κατάστημα ΟΠΑΠ της γειτονιάς τους. Ο κ Καρατζάς εξηγεί: «Ο συνολικός πίνακας κατάταξης, αφορά τους συνολικούς πόντους που έχει συγκεντρώσει ο παίκτης από την στιγμής της εγγραφής του. Ο μηνιαίος πίνακας κατάταξης αφορά τους πόντους που έχει συγκεντρώσει σε χρονικό διάστημα ενός μήνα. Ο πίνακας κατάταξης καταστήματος ΟΠΑΠ, αφορά την κατάταξη του παίκτη ανάμεσα στους άλλους Tipsters που βρίσκονται εντός καταστήματος ΟΠΑΠ. Μάλιστα, μέσα από τις ειδικά διαμορφωμένες οθόνες μπορούν να δουν τα hot bets και τον πίνακα κατάταξης του εκάστοτε καταστήματος καθώς και την Πανελλήνια κατάταξη & hot bets Πανελλαδικά».

Τι προτείνουν οι κορυφαίοι tipsters στα μεγάλα ματς των ευρωπαϊκών κυπέλλων;

 Το σημερινό πρόγραμμα του κουπονιού είναι ιδιαίτερα πλούσιο, με πολλές αναμετρήσεις για το Europa League και το Europa Conference league. Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές για όλα τα παιχνίδια των ευρωπαϊκών κυπέλλων, με super αποδόσεις και bet builder. «Με τόσες επιλογές στο στοιχηματικό κουπόνι, οι προβλέψεις στην κοινότητα των Tipsters δίνουν και παίρνουν. Οι παίκτες βλέπουν τα hot bets, δηλαδή το ποια στοιχήματα επιλέγουν οι περισσότεροι και ανεβάζουν τα δικά τους δελτία. Στο κατάστημα μας υπάρχει και ένας μίνι... ανταγωνισμός μεταξύ των θαμώνων, που μάχονται για την καλύτερη κατάταξη στην σχετική βαθμολογία», τονίζει ο κ. Καρατζάς.