Σάββατο 19 Ιουνίου 2021
x

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΜΕ ΠΑΟΚ, ΕΛΑΤΕ ΝΩΡΙΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ

Η «πράσινη» ΠΑΕ απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας ώστε να προσέλθει νωρίς στην Καλογρέζα για την αποφυγή συνωστισμού και ταλαιπωρίας.

Κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας ώστε να προσέλθει νωρίς στο ΟΑΚΑ για την αυριανή ρεβάνς κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ και να προτιμήσει την ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων απηύθυνε ο Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η «πράσινη» ΠΑΕ:

«Λόγω της αναμενόμενης αυξημένης παρουσίας φιλάθλων στον αυριανό αγώνα Κυπέλλου με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός καλεί τους φιλάθλους κατόχους εισιτηρίων της αναμέτρησης, να προσέλθουν από νωρίς στο γήπεδο προκειμένου να αποφευχθεί συνωστισμός, ταλαιπωρία, καθυστέρηση της πρόσβασής τους στις κερκίδες και να συμβάλουν στην ομαλότητα. Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν 2 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, δηλαδή στις 18:00.

Δεδομένων των αυξημένων μέτρων ασφαλείας και του διπλού σωματικού ελέγχου που θα διενεργηθεί στους φιλάθλους τόσο πριν όσο και μετά την είσοδο στις θύρες, είναι προτιμότερο σε όσους επιθυμούν να αγοράσουν εισιτήριο να προτιμήσουν την ηλεκτρονική διάθεση μέσω του σάιτ της viva (www.viva.gr) και όχι τα εκδοτήρια του γηπέδου.

Όσοι φίλαθλοι θέλουν να εκμεταλλευτούν την έκπτωση 50% επί της αρχικής αξίας του εισιτηρίου (αφορά όσους αγόρασαν εισιτήριο για τον αγώνα πρωταθλήματος Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ, θα πρέπει να προχωρήσουν τη διαδικασία μέσω του www.viva.gr».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ