Skip to main content

Παναθηναϊκός: «Να προστατεύσουμε το σπίτι μας» - Απαγορεύονται ρητά καπνογόνα, βεγγαλικά, laser

«Δεν υπάρχουν περιθώρια: η συμπεριφορά όλων όσοι βρεθούν απόψε το βράδυ στο «Απόστολος Νικολαΐδης» θα πρέπει να είναι η αρμόζουσα», τονίζει η «πράσινη» ΠΑΕ

Κάλεσμα προς τον κόσμο του Παναθηναϊκού να είναι πολύ προσεκτικός κι εγκρατής στον αποψινό (9/8, 21:00) πρώτο αγώνα με τη Μαρσέιγ για τον γ΄ προκριματικό του Champions League έκανε η διοίκηση του ποδοσφαιρικού «τριφυλλιού», μέσω επίσημης ανακοίνωσής της.

Η «πράσινη» ΠΑΕ τόνισε πως θα πρέπει όλοι να προστατέψουν το «σπίτι» του Παναθηναϊκού, υπογραμμίζοντας πως απαγορεύονται ρητά καπνογόνα, laser, βεγγαλικά και ενέργειες που μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Φίλοι του Παναθηναϊκού,

Η ομάδα μας δίνει απόψε ακόμα έναν σημαντικό ευρωπαϊκό αγώνα, προκειμένου να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στους ομίλους του Champions League. Με εξασφαλισμένη τη συμμετοχή του στους ομίλους του Europa League, ο Παναθηναϊκός μαζί με εσάς έχει μπροστά του πολλές όμορφες ευρωπαϊκές βραδιές. Για να ζήσουμε, όπως αρμόζει στο σύλλογό μας ως κορυφαίο εκπρόσωπο της Ελλάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, σπουδαίες βραδιές στην έδρα μας, οφείλουμε όλοι μας να προστατεύσουμε το σπίτι μας.

Προκειμένου να κυλήσουν ομαλά και να χαρούμε όλοι όσα ευρωπαϊκά παιχνίδια ακολουθούν, θα πρέπει να επισημάνουμε έγκαιρα πως η UEFA έχει πολύ αυστηρό πλαίσιο διεξαγωγής αγώνων. Επομένως δεν υπάρχουν περιθώρια: η συμπεριφορά όλων όσοι βρεθούν απόψε το βράδυ στο «Απόστολος Νικολαΐδης» θα πρέπει να είναι η αρμόζουσα.

Αυτό σημαίνει ότι καπνογόνα, βεγγαλικά, laser, ενέργειες που μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, απαγορεύονται ρητά!

Πρέπει να προστατέψουμε την ομάδα και τον διπλανό μας. Όλοι έχουν γνώση της σοβαρότητας της κατάστασης και της αυστηρότητας των μέτρων της UEFA, ειδικά για το αποψινό παιχνίδι, λαμβάνοντας υπόψη τα θλιβερά γεγονότα που συνέβησαν προχθές στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Για όλα τα παραπάνω η UEFA είναι ιδιαίτερα σχολαστική και σε περίπτωση παραβατικών συμπεριφορών, ο κίνδυνος τιμωρίας για την ομάδα μας θα είναι μεγάλος. Αλλά και οι ατομικές επιπτώσεις θα είναι εξίσου μεγάλες.

Σε ό,τι αφορά την ομαλή προσέλευση των φιλάθλων στο γήπεδο γνωστοποιούνται τα ακόλουθα:

  • Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν τρεις ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.
  • Οι θύρες 8, 9, 10, 11, 12 που βρίσκονται επί της οδού Τσόχα, θα παραμείνουν κλειστές για λόγους ασφαλείας από τις έως τις 18:30 έως τις 19:30.
  • Για την αποφυγή συνωστισμού και την αποτελεσματικότερη διαχείριση των φιλάθλων που προσέρχονται στο γήπεδο, θα λειτουργούν έξι (6) σημεία προελέγχου για τον έλεγχο των εισιτηρίων, της ταυτοπροσωπίας.

Αναλυτικά οι προέλεγχοι έχουν ως εξής:

Προέλεγχος 1
Οδοί: Αρματολών και Κλεφτών & Παναθηναϊκού

Προέλεγχος 2
Οδοί: Φιλήμονος & Τσόχα

Προέλεγχος 3
Οδοί: Τσόχα & Π. Κυριακού (επί της Τσόχα)

Προέλεγχος 4
Οδοί: Π. Κυριακού & Τσόχα (επί της Π. Κυριακού)

Προέλεγχος 5
Οδοί: Π. Κυριακού & Λ. Αλεξάνδρας

Προέλεγχος 6
Οδοί: Παναθηναϊκού & Λ. Αλεξάνδρας

Ειδικότερα:

Οι κάτοχοι εισιτηρίων των θυρών 13-14 θα διέρχονται αποκλειστικά από τους Προελέγχους 1 & 6.
Οι κάτοχοι εισιτηρίων των θυρών 8-9-10-11-12 θα διέρχονται από τους Προελέγχους 2 & 3.
Οι κάτοχοι εισιτηρίων των θυρών 6-7 θα διέρχονται από τους Προελέγχους 4 & 5.
Όσον αφορά τις θύρες 1-2-3-3Β-5 ο έλεγχος των φιλάθλων θα γίνεται αποκλειστικά στις θύρες.

O έλεγχος των φιλάθλων στα σημεία προελέγχων δεν ακυρώνει τον έλεγχο στις εισόδους των θυρών».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ